10χρονο αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής σκοτώθηκε στο σπίτι της στη Μαριούπολη από ρωσικά πυρά

March 24, 2022

10χρονο αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής σκοτώθηκε στο σπίτι της στη Μαριούπολη από ρωσικά πυρά


διαφ.
10χρονο αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής, μία από τις πιο ταλαντούχες στην Ουκρανία, έχασε τη ζωή της, μετά από ρωσική αεροπορική επιδρομή στη Μαριούπολη.Συγκεκριμέν...
διαφ.
10χρονο αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής, μία από τις πιο ταλαντούχες στην Ουκρανία, έχασε τη ζωή της, μετά από ρωσική αεροπορική επιδρομή στη Μαριούπολη.Συγκεκριμέν...10χρονο αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής, μία από τις πιο ταλαντούχες στην Ουκρανία, έχασε τη ζωή της, μετά από ρωσική αεροπορική επιδρομή στη Μαριούπολη.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος της Κατερίνα Ντιασένκο έγινε γνωστός από αναφορές στο Twitter, ενώ τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ ξένων ειδησεογραφικών δικτύων.

Το 10χρονο αστέρι της ρυθμικής σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι του στη Μαριούπολη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι σκοτώθηκε μετά τον βομβαρδισμό του σπιτιού του, τη στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν μπει μέσα στην Μαριούπολη και οι μάχες γίνονται ακόμη και στους δρόμους.

Σχεδόν το 80% των κτιρίων της κομβικής σημασίας πόλης έχει καταστραφεί και οι Ρώσοι προελαύνουν με επιθετικότητα στην περιοχή, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στη Μαύρη Θάλασσα.

Εξάλλου, περίπου 300.000 κάτοικοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην πόλη, εκ των οποίων οι περισσότεροι αναγκάζονται να μένουν επί σειρά ημερών σε υπόγεια, ώστε να γλιτώσουν τα ρωσικά πυρά, ενώ νερό, φαγητό και ρεύμα απουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό από την καθημερινότητα της Μαριούπολης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: