Τολμηρή μπέμπα σκαρφαλώνει στον νιπτήρα για να ανοίξει τη βρύση – Βίντεο

March 15, 2022

Τολμηρή μπέμπα σκαρφαλώνει στον νιπτήρα για να ανοίξει τη βρύση – Βίντεο





Η τολμηρή και γλυκιά μπέμπα άφησε άφωνους τους χρήστες του διαδικτύου με το θάρρος της αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να ικανοποιήσει την περιέργειά της και να ανοίξει τη βρύση του νιπτήρα του μπάνιου.

Η μπέμπα όπως θα δείτε στο βίντεο αψηφά τον φόβο της αλλά και τη δυσκολία και αποτολμά να σκαρφαλώνει επιδέξια στον νιπτήρα του μπάνιου χωρίς να την πτοεί απολύτως τίποτα.  Αν και στο πάτωμα του μπάνιου υπάρχει ένα μικρό σκαλάκι ώστε να ανεβαίνουν τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, η μικρή από ένστικτο αντιλαμβάνεται πως δεν της είναι αρκετό προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της. Γι’ αυτό και με τα μικροσκοπικά της χεράκια η μπέμπα γαντζώνεται στην κυριολεξία από τον νιπτήρα και με τα πόδια της σκαρφαλώνει επιδέξια ενώ στέκεται στα πόμολα του ντουλαπιού που βρίσκεται από κάτω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baby|kids|family (@just.baby)

Φυσικά οι γονείς της ήταν τυχεροί που η μικρή δεν έπεσε να χτυπήσει το κεφαλάκι της. Γι’ αυτό και όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τα μικρά παιδιά που έχουν άγνοια κινδύνου και θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: