Γιατί άλλαξε δικηγόρο η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα

March 11, 2022

Γιατί άλλαξε δικηγόρο η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα





Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μητέρας των τριών παιδιών.

Οι τηλεδίκες και η υπερέκθεση της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα στα ΜΜΕ, έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, η αιτία για να αποχωρήσει από την υπεράσπιση της οικογένειας ο Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o κ. Κόττας είχε εκφράσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες του σε σχέση με την τακτική που ακολουθείτο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την πλευρά της οικογένειας πριν καν αυτά κατατεθούν στα αρμόδια όργανα.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κόττας, ο οποίος έλειπε για το τριήμερο, θα ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπροσώπηση της οικογένειας με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

“Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας” αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λύτρα.

Πηγή: instanews.gr

Διαβάστε επίσης: