Δέσποινα Γκάτζιου: «Το να έχεις παιδιά είναι μεγάλη ευλογία, το να μην έχεις είναι μεγάλη ελευθερία»

March 11, 2022

Δέσποινα Γκάτζιου: «Το να έχεις παιδιά είναι μεγάλη ευλογία, το να μην έχεις είναι μεγάλη ελευθερία»


διαφ.
Η Δέσποινα Γκάτζιου, που υποδύεται την κυρά Δέσποινα στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τον ρόλο τ...
διαφ.
Η Δέσποινα Γκάτζιου, που υποδύεται την κυρά Δέσποινα στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τον ρόλο τ...Η Δέσποινα Γκάτζιου, που υποδύεται την κυρά Δέσποινα στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά η ηθοποιός δήλωσε πως ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά μοιάζει με τη γιαγιά της, η οποία σήμερα είναι 102 ετών, ενώ για τον λόγο που την ώθησε να συμμετέχει στη σειρά, υπογράμμισε «είπα ναι στον ρόλο γιατί μεταφέρουμε με τον αδέξιο τρόπο μας το φως και τη χαρά της ορθοδοξίας».

Αναφερόμενη στον Νικήτα Τσακίρογλου, η Δέσποινα Γκάτζιου επεσήμανε ότι τον ξέρει από παιδί, ενώ όσον αφορά τη σειρά, πρόσθεσε ότι “σ’ αυτή τη σειρά είναι σαν να έχεις τον γέροντα Αρσένιο κοντά σου».

Σχετικά με τη μεγάλη αγάπη για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», σημείωσε πως οι δάσκαλοί της και οι συγχωριανοί της την κάλεσαν και της εξέφρασαν τη συγκίνησή τους και συμπλήρωσε “με πήρε μία καλή μου φίλη που είναι άθεη για να μου πει ότι έπαθε κάτι εντελώς σωματικό, σπασμούς στη κοιλιά της και έκλαιγε γοερά με μία σκηνή της σειράς. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι λογικό να ξενίζεται με το αίσθημα θρησκευτικής ευλάβειας, γιατί δεν έχει τη σχέση αυτή. Δεν με ενοχλεί. Δεν θα κοροϊδέψω ποτέ τον άθεο”.

Για την προσωπική της ζωή, η Δέσποινα Γκάτζιου αποκάλυψε ότι όταν γνώρισε τον σύζυγό της, ένιωσε πως μπήκε μέσα στο σπίτι φέρνοντας μαζί του το φως, ενώ στον γάμο τους δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, καθώς ο άντρας της δεν είναι σαν εκείνη.

Ο λόγος που η Δέσποινα Γκάτζιου δεν έκανε παιδί

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδί, κατέληξε «ήταν συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η δουλειά μου απαιτεί να μην έχω δεσμεύσεις. Το να έχεις παιδιά είναι μεγάλη ευλογία, το να μην έχεις είναι μεγάλη ελευθερία και διάλεξα αυτό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: