Survivor 5: Τον κρατάει κρυφό αλλά τον βρήκαμε – Αυτός είναι ο σύντροφος της Ταραμπάνκο – Survivor

March 10, 2022

Μπορεί η ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο να είναι πολυσυζητημένη και να έχει περάσει από αρκετές σχέσεις από την πρώτη ημέρα που την γνωρίσαμε, ωστόσο πλέον κρατάει τα προσωπικά της κρυφά. Η ίδια είχε εκτεθεί αρκετά όταν, ο πρώην αγαπημένος της που την γνωρίσαμε στο GNTM της είχε κάνει και πρόταση γάμου.



Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, η Κάτια μπορεί να είναι στον Άγιο Δομίνικο και να παίζει στο Survivor 5, όμως πίσω στην Ελλάδα την περιμένει ο νέος σύντροφος της. Εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αποκλειστικό: Μαυροφορέθηκε η Ελένη Μενεγάκη – Πένθος για την παρουσιάστρια του Mega

Αυτός είναι ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν πρόλαβε να “θρηνήσει” και πολύ για τον τελευταίο χωρισμό της με τον Κώστα αφού βρίσκεται στην αγκαλιά του επιχειρηματία, Σπύρου Καλαφάτη.

Ο Σπύρος διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σολάριουμ αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Λευκάδα, ενώ είναι και στενός φίλος της Ιωάννας Τούνη.

Τη σχέση της αυτή λοιπόν, η Κάτια Ταραμπάνκο την κρατάει κρυφή, αφού όπως έγινε γνωστό στο χθεσινό 9/3 επεισόδιο του Survivor 5 αποκαλύφθηκε πως δεν έχει δώσει στην παραγωγή το κινητό του, ώστε να στέλνει μηνύματα και φωτογραφίες στο έπαθλο επικοινωνίας.

Γίνεται Power of Love το Survivor 5 – Στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Μιας και ο Σάκης και η Μαριαλένα πούλησαν και με το παραπάνω στην περσινή σεζόν του Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ρίξει λίγο «αλατοπίπερο» και στον φετινό κύκλο, βάζοντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χαμογέλα και Πάλι στο παιχνίδι τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Κώστα Χωρινό με τον οποίον όπως σας είπαμε χώρισαν.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Κώστας Χωρινός έχει δεχθεί πρόταση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Acun Medya προκειμένου να δει αν τελικά θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο προς το παρόν δεν έχει πει το οριστικό «ναι» είναι ότι στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή βρίσκεται και η Κάτια Ταραμπάνκο και δε θέλει να δημιουργήσει παραπάνω drama από όσο ήδη υπάρχει στο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή, η πρωινή εκπομπή του Mega αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ο Γιάννης Λυγνός, ο πολυσυζητημένος φίλος – συνεργάτης της Μυριέλλας Κουρεντή, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να μπει στο παιχνίδι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: