Καιρός 10 Μαρτίου: Κακοκαιρία «Φίλιππος» με χιονοπτώσεις και παγετό, πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

March 10, 2022

Καιρός 10 Μαρτίου: Κακοκαιρία «Φίλιππος» με χιονοπτώσεις και παγετό, πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία


διαφ.
Καιρός 10 Μαρτίου: Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, με την κακοκαιρία «Φίλιππος» να φέρνει χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμ...
διαφ.
Καιρός 10 Μαρτίου: Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, με την κακοκαιρία «Φίλιππος» να φέρνει χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμ...Καιρός 10 Μαρτίου: Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, με την κακοκαιρία «Φίλιππος» να φέρνει χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο Πέμπτη αναμένεται κακοκαιρία με χαμηλές θερμοκρασίες και κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο χιονοπτώσεις, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στις Σποράδες, τη Μαγνησία, την Εύβοια και την ανατολική και βόρεια Αττική.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Καιρός 10 Μαρτίου: Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις οι οποίες από το πρωί βαθμιαία θα ενταθούν και μέχρι το απόγευμα στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι κατά τόπους πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 04 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: