"Χείμαρρος" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Στον Πούτιν οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη, παλεύει να μας σώσει»

March 8, 2022

"Χείμαρρος" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Στον Πούτιν οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη, παλεύει να μας σώσει»


διαφ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παίρνει για άλλη μία φορά θέση για τα θέματα της επικαιρότητας, σχολιάζοντας τον πόλεμο σ...
διαφ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παίρνει για άλλη μία φορά θέση για τα θέματα της επικαιρότητας, σχολιάζοντας τον πόλεμο σ...Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παίρνει για άλλη μία φορά θέση για τα θέματα της επικαιρότητας, σχολιάζοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας για τον πόλεμο αλλά και για τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε: «Ο λόγος που δεν τα βάζω με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, είναι γιατί όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος. Εντολές ακολουθούν. Μην πω κιόλας ότι τους έχουν κρατημένους κι από τα αρ@@@ια κι αναγκάζονται και τα κάνουν. Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω τους. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, αυτούς πολεμάει ο Πούτιν. Αυτούς προσπαθεί να ρίξει και να μας σώσει εμάς και όλη την ανθρωπότητα. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβετε».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η δημόσια «συγγνώμη» προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Στη συνέχεια δήλωσε: «Προφανώς και δεν πρέπει να πεθαίνει κόσμος. Ούτε Ουκρανός, ούτε Αφγανός, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος, ούτε μουσουλμάνος, ούτε Εβραίος, κανένας! Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία. Από εκεί και πέρα όμως, διαβάστε, μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, τι θέλουν να μας κάνουν και για ποιο λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος στη Ρωσία, προτού βγούμε όλοι με τις κιτρινομπλέ σημαίες.

Κι όσον αφορά το τι θα έκανα: Θα έστελνα μια τεράστια συγγνώμη στον Πούτιν για αυτά που έχουμε κάνει σαν χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξιστές να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε από το ΝΑΤΟ».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: