Χάρης Ρώμας: Αυτή είναι η γνώμη του για τον Γιώργο Κιμούλη – «Είχα παρατηρήσει ότι είναι άνθρωπος…» – Gossip

March 4, 2022

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, «Τα Νεοκλασικά», ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης (03/03), απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την κίνηση που έκανε να καταθέσει αγωγές σε τρεις ηθοποιούς και στο ΣΕΗ.



Δείτε επίσης: Μίλτος Δημουλής: Κόλαφος κατά του Γιώργου Κιμούλη – «Μου έκοψε τον ρόλο και με απείλησε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά»

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

«Οι άλλοι κρίνονται από τη δικαιοσύνη. Ο Γιώργος Κιμούλης, έχει δουλέψει μαζί μου. Κατηγορείται από πολλούς και με μάρτυρες για κάποια συμβάντα ακραία. Αυτό που μένει είναι να αποδειχτεί τι έχει συμβεί, αφού και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει μέσω της δικαστικής οδού. Δεν θέλω να τον καταδικάσω, αλλά είναι πολλοί αυτοί που τον κατηγορούν και διαφορετικοί. Δεν δέχομαι τη λογική ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική κακοποίηση, είναι μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Είχα παρατηρήσει ότι είναι άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει, αλλά δεν ξέφυγε σε εμένα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν υπέφερα αλλά είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτή η τάση», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ελένη Τζώρτζη: Ο Γιώργος Κιμούλης από την αρχή της καριέρας του είχε μια τέτοια διάθεση

Για τον Γιώργο Κιμούλη και την απόφαση του να κινηθεί νομικά εναντίον των συναδέλφων του που τον κατήγγειλαν για λεκτική βία, μίλησε και η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη. Η ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (03/03) κι ανέφερε αρχικά: «Γενικά εμένα μου φαίνεται αλλοπρόσαλλο το γεγονός ότι θέλεις αποζημίωση γιατί συμπεριφέρθηκες με έναν τρόπο που κάποιοι δεν τον έκριναν σωστό ή τον θεώρησαν επιθετικό και κατήγγειλαν ότι συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Το να θες να βγάλεις λεφτά απ’ την κακοποίηση κάποιων ανθρώπων ή την υποτιθέμενη κακοποίηση -ας το πούμε- επίσης αλλοπρόσαλλο. Είχα θεωρήσει ότι ήταν πολύ πιο έξυπνος απ’ αυτό».

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

Πηγή

Διαβάστε επίσης: