Ξεσπάει η Ρουσλάνα: «Ο Πούτιν για εμένα είναι νεκρός! Δεν τον φοβόμαστε και δεν παραιτούμαστε ποτέ»

March 4, 2022

Ξεσπάει η Ρουσλάνα: «Ο Πούτιν για εμένα είναι νεκρός! Δεν τον φοβόμαστε και δεν παραιτούμαστε ποτέ»


διαφ.
Για τις στιγμές αγωνίας που βιώνει η Ουκρανία, μίλησε η  Ρουσλάνα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Katerina».Για την ρωσική εισβολή και τις συνθήκες που επι...
διαφ.
Για τις στιγμές αγωνίας που βιώνει η Ουκρανία, μίλησε η  Ρουσλάνα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Katerina».Για την ρωσική εισβολή και τις συνθήκες που επι...Για τις στιγμές αγωνίας που βιώνει η Ουκρανία, μίλησε η  Ρουσλάνα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Katerina».

Για την ρωσική εισβολή και τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα της, η γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε: «Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν, καμία στρατιωτική ενέργεια. Δεν παραιτούμαστε ποτέ, πιστέψτε με! Τι εννοώ για τον κόσμο όταν λέω ότι η Ουκρανία είναι σε επείγουσα κατάσταση είναι να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ».

Ρουσλάνα: Πώς περιέγραψε την κατάσταση στην Ουκρανία

«Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας έχει καταλάβει το Τσερνόμπιλ. Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θυμάστε το Τσερνόμπιλ; Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ; Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία. Δεν έχω μήνυμα για τον Πούτιν, για εμένα είναι νεκρός. Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες» πρόσθεσε.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καταφύγια εδώ και μια βδομάδα τι γίνεται με τα μικρότερα παιδιά; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες» κατέληξε η Ρουσλάνα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: