Κρήτη: Ποινή φυλάκισης σε μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο – Ελλάδα

February 12, 2022

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε μία 40χρονη μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία δεν είχε στείλει τον γιο της στο σχολείο εδώ και… ενάμιση χρόνο.



Συγκεκριμένα, ο 9χρονος δεν είχε πάει στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2020.

"Όταν βρέθηκε <a href="https://www.matheto.eu/8686341/tragodia-ston-peiraia-autokinito-epese-sto-limani-nekros-o-odigos-tou/?utm_source=internal">νεκρός</a>...": Συγκλονίζει ο Χάρης Ρώμας για θάνατο αγαπημένου ηθοποιού του Κωνσταντίνου και Ελένης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Όταν βρέθηκε νεκρός...": Συγκλονίζει ο Χάρης Ρώμας για θάνατο αγαπημένου ηθοποιού του Κωνσταντίνου και Ελένης!

Η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο και υποστήριξε πως δεν τον έστελνε στο σχολείο, επειδή φοβόταν τα πολλά κρούσματα, ενώ παρά το γεγονός ότι, όπως υποστήριξε, μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της, φρόντιζε το 9χρονο παιδί να κάνει ιδιαίτερα για να μην μένει πίσω στην ύλη των μαθημάτων του.

Κρήτη: Ποινή φυλάκισης σε μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο

Η γυναίκα δεσμεύτηκε ο γιος της να επιστρέψει στο σχολείο και να συνεχίσει τη φοίτησή του, ενώ το το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Περιστατικό βίας σε λύκειο - Τρίκαλα: «Βροχή» τα καπνογόνα – Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές και μια καθηγήτρια

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις μαθητές και μία καθηγήτρια σε λύκειο στα Τρίκαλα έπειτα από «βροχή» από καπνογόνα. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης στο 3ο Λύκειο Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης», την ώρα του διαλείμματος, κάποιοι έριξαν 6-7 καπνογόνα στους διαδρόμους του σχολείου.

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

Προς στιγμή επικράτησε πανικός και μάλιστα τρεις μαθητές και μία καθηγήτρια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Κορωνοϊός: Νέα μέθοδος ανίχνευσης το ίδιο αξιόπιστη με τα PCR τεστ - Δίνει απάντηση σε μόλις 4 λεπτά!

Η Διεύθυνση του σχολείου κάλεσε την Αστυνομία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χώρο για να ερευνήσει το συμβάν.

σχολειο-τρικαλα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: