Σούσουρο με την Μαρία Βοσκοπούλου: Η βόλτα με την γιαγιά της και η τεpάστια ομοιότητα με την Γκερέκου

February 12, 2022

Σούσουρο με την Μαρία Βοσκοπούλου: Η βόλτα με την γιαγιά της και η τεpάστια ομοιότητα με την Γκερέκου


διαφ.
Στο Ζάππειο για βόλτα μαζί με την γιαγιά της, Μαρία Γκερέκου βρέθηκε η Μαρία Βοσκοπούλου.Η Μαρία Βοσκοπούλου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εμφανίστηκε σε ένα από τα δώ...
διαφ.
Στο Ζάππειο για βόλτα μαζί με την γιαγιά της, Μαρία Γκερέκου βρέθηκε η Μαρία Βοσκοπούλου.Η Μαρία Βοσκοπούλου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εμφανίστηκε σε ένα από τα δώ...Στο Ζάππειο για βόλτα μαζί με την γιαγιά της, Μαρία Γκερέκου βρέθηκε η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εμφανίστηκε σε ένα από τα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 “Καρτ Ποστάλ”.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και εντυπωσιάζει.

Η νεαρή κοπέλα περνάει πολύ χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα, Τόλη Βοσκόπουλου.

Όλο αυτό το διάστημα τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, κρατούν χαμηλά τους τόνους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πρόσφατα, η Μαρία Βοσκοπούλου πραγματοποίησε μια έξοδο με τη Μαρία Γκερέκου και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε γιαγιά και εγγονή στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Οι δυο τους περπάτησαν μαζί στο κέντρο της πόλης, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές και δεν σταμάτησαν να είναι πιασμένες αγκαζέ.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η κυρία Μαρία μοιάζει αρκετά με την κόρη της, Άντζελα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: