Μαρίνα Πατούλη: Ντυμένη στα μαύρα και χωρίς μακιγιάζ, όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

February 10, 2022

Μαρίνα Πατούλη: Ντυμένη στα μαύρα και χωρίς μακιγιάζ, όπως δεν την έχετε ξαναδεί.





Και πάλι είναι μία κούκλα!
Η Μαρίνα Πατούλη αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης. Συνήθως τη βλέπουμε να εμφανίζεται με πολύ εντυπωσιακά ρούχα και έντονο μακιγιάζ, ενώ έχει αποδείξει πως το κόκκινο κραγιόν είναι το αγαπημένο της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι φόρεσε μαύρα ρούχα από πάνω μέχρι κάτω, ενώ στην έξοδο που έκανε το πρωί δεν έβαλε ίχνος μακιγιάζ.

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από αυτή την εμφάνισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως πάντα ήταν μία κούκλα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη χωρίς μακιγιάζ


Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό
«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».


«Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη. Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».

Πηγή : youweekly.gr

Διαβάστε επίσης: