Ραμόνα Βλαντή: «Βλέπω την Παπαρίζου και λέω… τι φόρεσε πάλι, πού πάει με αυτά τα μαλλιά;»

February 10, 2022

Ραμόνα Βλαντή: «Βλέπω την Παπαρίζου και λέω… τι φόρεσε πάλι, πού πάει με αυτά τα μαλλιά;»


διαφ.
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου και αναφέρθηκε στις στυλιστικές επιλογές της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου.Η Ρ...
διαφ.
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου και αναφέρθηκε στις στυλιστικές επιλογές της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου.Η Ρ...Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου και αναφέρθηκε στις στυλιστικές επιλογές της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου.

Η Ραμόνα, αρχικά μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας: «Με τον πρώην σύζυγό μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ. Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλιασαν». Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν είπε πως τα γνώρισε μετά την τηλεόραση.

Ραμόνα Βλαντή: Πώς κρίνει τις στυλιστικές επιλογές των celebrities

«Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling, τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι, πώς πάει με αυτά τα μαλλιά;», ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας το στυλ Ελληνίδων celebrities.

«Η Ισμήνη στο GNTM δεν μου έδωσε τίποτα. Θα πήγαινα αν με καλούσαν για κριτή. Έχω σταματήσει κορίτσια στο δρόμο και τους έχω πει ότι πρέπει να γίνουν μοντέλα», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: