Μαρίνα Λαμπροπούλου: "Κατέρρευσα, o γιος μου βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο κρεβάτι"

January 27, 2022

Μαρίνα Λαμπροπούλου: "Κατέρρευσα, o γιος μου βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο κρεβάτι"





Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η όμορφη και ταλαντούχα χορεύτρια, αλλά και κριτής του «DWTS» επισκέφτηκε για πρώτη φορά το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από το επιτυχημένο σόου «3,2,1 ΑΝΤ1», τη δεκαετία του ’90, ξετύλιξε τη διαδρομή της ζωής της που, ενώ της φέρθηκε σκληρά, εκείνη δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο και τη δύναμή της. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε για τον γάμο της, τη μετακόμιση στην Καβάλα, τον γιο της, αλλά και για τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.
Μαρίνα Λαμπροπούλου
«Έχω περάσει αρκετά, δόξα το Θεό. Από μικρή ήμουν ταγμένη στον χορό. Θυμάμαι τη μαμά μου να χορεύει, ήμασταν καλλιτεχνική οικογένεια. Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα χορού και χορεύτρια. Αυτά έγινα. Στο “3,2,1” βρέθηκα επειδή ήμουν κολλητή της κόρης του παραγωγού. Ήταν ένα μεγάλο εισιτήριο για μένα για να με γνωρίσει ο κόσμος και να ανοίξω μια σχολή χορού. Ήταν οι χρυσές εποχές της τηλεόρασης τότε. Έκανα τότε ένα guest και ήταν μεγάλα τα ποσά που έδιναν, πολύ έντονο» ανέφερε αρχικά η κριτής του DWTS.

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η απώλεια του συντρόφου, οι σχολές χορού και οι χορογραφίες ΑΜΕΑ

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε και για το τραγικό γεγονός που έζησε στη ζωή της, όταν πριν έξι χρόνια ο πρώην σύντροφός της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

«Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος, αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω. Πηγαίνω στην Καβάλα. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό αλλά ζούσα τόσο όμορφα εκεί. Έκανα δυο σχολές χορού εκεί. Αγάπησα και έγινε και το παιδάκι μας. Όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου, αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα και σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα. Εκεί πια το 2016, ο σύντροφός μου φεύγει από τη ζωή, τον βρήκε ο γιος μου. Είχαμε χωρίσει τότε. Δεν υπάρχει αυτό, άστο…» είπε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Ο γιος μου τον βρήκε στο κρεβάτι, τότε ήταν μόλις 6 ετών και μόνος του σε μια ξένη χώρα. Τη στιγμή που το άκουσα, σαφέστατα κατέρρευσα. Ο γιος μου ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Περάσαμε δύσκολα, περνάμε δύσκολα, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε πραγματάκια έτσι ψυχικά. Είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι. Προσπαθώ το γκρι να το κάνω προς το ροζ. Προσπαθώ να του περνάω τη θετική μου ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός. Μετά τον θάνατο του πρώην άντρα μου έμεινα στην Καβάλα και το πάλεψα για δύο χρόνια. Ασχολήθηκα με χορογραφίες ΑΜΕΑ» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: