Η χαϊδεμένη του Ατζούν – Της δίνει 7.000 για να μπει στο Survivor 5 και της επιτρέπει να φύγει όποτε θέλει – Survivor

January 27, 2022

Αλαλούμ επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με την είσοδο παρουσιάστριας – μοντέλου στο Survivor 5. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει απεγνωσμένα να μπει στο παιχνίδι, με σκοπό να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης που ήδη βρίσκονται σταθερά στα ύψη, παρόλο που ο Σασμός ειδικά με τα τελευταία επεισόδια τoν κοντράρει άσχημα.



Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, της δίνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να επιστρέψει και πάλι στους στίβους μάχης, ενώ της έδωσε την δυνατότητα να αποχωρήσει όποτε το θελήσει η ίδια, ακόμη και αν ο λόγος είναι επειδή… βαρέθηκε.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ο Κανάκης ξεφτίλισε την Κοσιώνη: «Η παρουσιάστρια του δελτίου, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου…»

Αυτή η πρώην παίκτρια του Survivor 5 είναι η “χαϊδεμένη” του Ατζούν

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία όπως ειπώθηκε στην εκπομπή και ήδη σας έχουμε αποκαλύψει στο youweekly.gr ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει να μπει στο παιχνίδι.

Το αυτοάνοσο που ανάγκασε την Ταραμπάνκο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4

Η Κάτια Ταραμπάνκο ενώ ήταν το μεγάλο φαβορί για το Survivor 4 αναγκάστηκε να τεθεί εκτός παιχνιδιού και τώρα παρακολουθεί τα του… Άγιου Δομίνικου από το σπίτι της στην Αθήνα!

Κατά την παραμονή της, ωστόσο, στον νησί η Κάτια είχε μεταφερθεί δυο φορές στο νοσοκομείο καθώς η παραγωγή ανακάλυψε πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της, λοιπόν, κι αφού μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it, αποκαλύπτοντας πολλά παρασκήνια που το κοινό δεν γνώριζε, αναφέρθηκε επίσης στο νόσημα αυτό λέγοντας πως είναι η ψωρίαση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: