Survivor 5: «Όφειλα μια συγγνώμη στην Αθηνά γιατί…» – Μετανιωμένος ο Γιώργος Κατσαούνης – Survivor

January 27, 2022

Μπορεί οι συμπαίκτες στο Survivor 5 να τον αποκαλούν “κωλοτούμπα” τον Γιώργο Κατσαούνη ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο είδαμε τον ίδιο να αναφέρεται στο πρόσωπο της Αθηνάς Ευμορφιάδη αλλά και στο γεγονός ότι είπε πως είχε δίκιο σε σχέση με το φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και στην Μυριέλλα Κουρεντή.



Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη

«Όφειλα μια συγγνώμη στην Αθηνά γιατί είχε σε κάποια πράγματα δίκιο και πήγα να την βγάλω ψεύτρα. Έκανα μία παύση στον Γιώργο Λιανό. Αφού με συγχώρεσε η Αθηνά, τους πήρα και το παιχνίδι εκείνη την ώρα και τους πήρα και το κορίτσι. Του έδωσα κι ένα φιλάκι πεταχτό».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ημίγυμνη σε πισίνα – Σούσουρο στο διαδίκτυο με την φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Survivor 5 – παρασκηνιακό: Πλακώθηκαν Κατσαούνης – Σοϊλέδης για τα μάτια της Μυριέλλας

Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο μονάχα ευχάριστη και… αγγελικά πλασμένη δεν είναι για τους παίκτες του Survivor, με ένα από τα κύρια θέματα που έχουν αναδειχθεί να είναι η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, η οποία και επηρεάζει κάθε άλλη εξέλιξη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που με αιτία ή αφορμή την ιδιαίτερη σχέση που έχουν η ηθοποιός και ο αγρότης, η οποία μάλιστα «αναθερμάνθηκε» παρά τους καβγάδες που είχαν εσχάτως, υπάρχουν τριβές στις τάξεις κάθε ομάδας. Οι Διάσημοι σημείωσαν έντονες διαμάχες, με… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: