Το…τερμάτισαν: Προσπαθούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό για να πάρουν την αποζημίωση

January 27, 2022

Το…τερμάτισαν: Προσπαθούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό για να πάρουν την αποζημίωση


διαφ.
Το...τερμάτισαν: Προσπαθούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό για να πάρουν την αποζημίωσηΑττική Οδός: Δεν φτάνει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που πέρασ...
διαφ.
Το...τερμάτισαν: Προσπαθούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό για να πάρουν την αποζημίωσηΑττική Οδός: Δεν φτάνει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που πέρασ...Αττική Οδός: Δεν φτάνει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που πέρασαν εφιαλτικές ώρες εγκλωβισμένοι με τα οχήματά τους, φαίνεται πως υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να αποσπάσουν τα 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, στην περιοχή του Κορωπίου υπήρξαν περιπτώσεις που κάποιοι οδηγοί προσπάθησαν να περάσουν τα οχήματά τους στην Αττική Οδό, προκειμένου να λάβουν τα 2.000 ευρώ αποζημίωσης.

Αττική Οδός: Άνθρωποι εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να… αποζημιωθούν

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αττική Οδός έχει κάμερες, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σημείο δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ. Ωστόσο μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, ενώ κάνουν περιπολίες για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά.

Παράλληλα, την κακοκαιρία και τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ εκμεταλλεύονται άλλοι επιτήδειοι, οι οποίοι παριστάνουν τους τεχνικούς με πρόφαση να ληστέψουν σπίτια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: