Μαθήματα αλληλεγγύης από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Δωρεάν φαγητό και φιλοξενία στο εστιατόριό του

January 27, 2022

Μαθήματα αλληλεγγύης από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Δωρεάν φαγητό και φιλοξενία στο εστιατόριό του


διαφ.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προέβη σε μία σημαντική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο αγαπημένος σεφ από το Master Chef, προχώρησε σε μια κίνηση γεμ...
διαφ.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προέβη σε μία σημαντική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο αγαπημένος σεφ από το Master Chef, προχώρησε σε μια κίνηση γεμ...Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προέβη σε μία σημαντική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος σεφ από το Master Chef, προχώρησε σε μια κίνηση γεμάτη αγάπη και αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν εκατοντάδες πολίτες, καθώς ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν φαγητό, ζέστη και φιλοξενία στο μαγαζί του.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τι αναφέρει στην ανάρτησή του

Ο ίδιος χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του αναφέρει: «Αν κάποιος γνωρίζει στο κέντρο της Αθήνας και στα πέριξ κάποιον ο οποίος έχει ανάγκη σίτισης, το Samano Radio Restaurant θα είναι ανοιχτό 17:00-21:00 να παρέχει φαγητό, ζέστη και φιλοξενία».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σεφ είχε προσφέρει βοήθεια και στα πυρόπληκτα ζώα που επλήγησαν βαθύτατα από τις καταστροφικές πυρκαγιές την περασμένη χρονιά.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: