Survivor 5: Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας; – Survivor

January 26, 2022

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο αποψινό (25/01) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, με τους πρώτους να λαμβάνουν σε περίπτωση νίκης αστεία tweets από τους τηλεθεατές και τους δεύτερους μηνύματα από φίλους και συντρόφους.



Τελικά, η οποία η οποία κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας ήταν οι Μαχητές οι οποίοι έφαγαν επίσης πατάτες τηγανιτές καθώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το spoil του Youweekly.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Γιωρίκα

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Χάος με την ψηφοφορία της εβδομάδας – Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Δυο Μαχητές και δυο Διάσημοι έχουν βγει στον τάκο γι’ αυτή την εβδομάδα και οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor βρίσκονται σε πραγματική σύγχυση.

Θανάσης, Αθηνά, Ασημίνα και Σοφιάννα. Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα, το κοινό πραγματικά διχασμένο. Με τις έως τώρα πληροφορίες από την πηγή μου δυο είναι τα πρόσωπα που παίζουν πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν.

H μια είναι η Αθηνά. Έχει δημιουργήσει αντιπάθειες στο παιχνίδι με τον τρόπο που εκφράζεται και τα όσα λέει στην Μυριέλλα. Οι τηλεθεατές δεν έχουν ταυτιστεί μαζί της, δεν την θέλουν μπορώ να πω. Η δεύτερη είναι η Σοφιάννα. Αδιάφορη και αγωνιστικά και σαν οντότητα στο παιχνίδι. Αυτοί είναι οι δυο πιο αδύναμη της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα έχουμε το οριστικό spoil.

Μέχρι τότε ψηφίστε στην διαδικτυακή μας ψηφοφορία στα stories του Youweekly.gr στο instagram για το ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Σοφιάννα Αβραμάκη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Έρχεται στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». Ένα πράγμα που δεν θα αντέξει να αντιμετωπίσει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία! Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Το εντυπωσιακό της παράστημα – με ύψος 1,80 – σίγουρα μαγνητίζει! Είναι μια δυναμική αθλήτρια και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να συγκρατήσουμε πριν την δούμε να «κυλιέται» στους στίβους μάχης για το νικητήριο πόντο. Η 30χρονη Αθηνά δεν αστειεύεται. Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Δηλώνει και είναι πανέτοιμη να κάνει τους αντιπάλους της να… φοβούνται πριν καν ακούσουν το σφύριγμα του Γιώργου Λιανού!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils

Διαβάστε επίσης: