Σοκ στην Λεωφόρο – Κακοκαιρία "Ελπίδα": Κατέρρευσε το σκέπαστρο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού! (photo) – Ελλάδα

January 25, 2022

Από νωρίς το πρωί υπήρχε ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό σχετικά με τη ζημιά που έχει υποστεί το ιστορικό γήπεδο. Ωστόσο μόνο οι εικόνες μπορούν να δείξουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος που καθιστά πλέον εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο.



Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Η μάχη Στρατού και Αστυνομίας στα χιόνια: Οι δραματικές ώρες στην Αττική Οδό (photos)

Survivor spoiler 25/01: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πιλίδης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 25/01: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πιλίδης!

λεωφοροσ-κακοκαιρια

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές εικόνες που τράβηξε το SDNA, το στέγαστρο που καλύπτει την εξέδρα των επισήμων προς την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, έχει πέσει τελείως. Η ζημιά στην περυσινή χιονόπτωση είχε γίνει στο στέγαστρο της Θύρας 10, ενώ φέτος έγινε στην απέναντι πλευρά.

Οι εικόνες έχουν τραβηχτεί έξω από τη Θύρα 3, αλλά και από ύψωμα πίσω από το γήπεδο, στην πλευρά που είναι το πέταλο της Θύρας 13-14.

Μπαράζ εξελίξεων στην “Αττική Οδός”: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Βασίλης Χαλκιάς

κακοκαιρια-ελπιδα

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

κακοκαιρια-ελπιδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η Αττική Οδός Α.Ε. ενημερώνει τους οδηγούς από ποια σημεία μπορούν να παραλάβουν τα οχήματά τους καθώς και για τα τμήματα που παραμένουν κλειστά, εξαιτίας της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού των οχημάτων που έχουν ακινητοποιηθεί στην Αττική Οδό, με την εταιρεία να προχωρά σε νέα ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους οδηγούς από ποια σημεία μπορούν να τα παραλάβουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: