Ντροπή και οργή: Εξωφρενικές εικόνες από το ξενοδοχείο των εγκλωβισμένων – «Μας ζητούσαν 15€ για πρωινό»

January 26, 2022

Ντροπή και οργή: Εξωφρενικές εικόνες από το ξενοδοχείο των εγκλωβισμένων – «Μας ζητούσαν 15€ για πρωινό»

Ξενοδοχείο: Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς στην Αττική Οδό, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι από χθες το μεσημέρι λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο για καθένα όχημα που παρέμεινε εγκλωβισμένο, η Αττική Οδός θα δώσει αποζημίωση 2.000 ευρώ, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο οι εικόνες που καταγράφονται στο ξενοδοχείο που μεταφέρθηκαν ορισμένοι εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού είναι ντροπιαστικές.

ξενοδοχείο εγκλωβισμένοι

Τι δήλωσε οδηγός που βρίσκεται στο ξενοδοχείο

Οδηγός που βρίσκεται στο ξενοδοχείο μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως βρίσκονται εκεί, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9.00 το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά. Το πρωινό το χρεώνουν 15 ευρώ».

ξενοδοχείο

Οι φωτογραφίες από το xploremykonosnews.gr, «μαρτυρούν» την ταλαιπωρία των ανθρώπων, που κοιμούνται στο πάτωμα ξενοδοχείου όπου κοιμούνται οι εγκλωβισμένοι πολίτες.

«Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωσμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα στο booking εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: