Survivor 5: Έφτασαν οι 3 νέοι παίκτες – Σε αυτές τις ομάδες μπήκαν – Survivor

January 23, 2022

Νέες αφίξεις είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, καθώς εισέβαλαν τρεις νέοι παίκτες, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου ενώ αναμένεται μία ακόμη, που όμως φημολογείται ότι τελικά δεν θα γίνει. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου.



Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν φώναξε τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, με τον πρώτο να ενσωματώνεται στην ομάδα των Διάσημων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

Survivor 5: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιωρίκας - H Βρισηίδα ξεσπά σε κλάματα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιωρίκας - H Βρισηίδα ξεσπά σε κλάματα

Οι πρώτες δηλώσεις των 3 νέων παικτών στο Survivor 5

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα. Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες», ανέφερε ο Άρης.

Η Θωμαΐς αποκάλυψε πως ήρθε Survivor για να ζήσει αυτήν την εμπειρία ενώ ο Ανδρέας δήλωσε πως ξέρει να «διαβάζει» τους ανθρώπους, καθώς έχει κερδίσει πολλά χρήματα παίζοντας επαγγελματικά πόκερ.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα ανακοίνωσε πως την πρώτη εβδομάδα θα έχουν και οι τρεις ασυλία αλλά θα αγωνιστούν κανονικά με τις ομάδες τους.

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

Τα βιογραφικά τους

Άρης Σοϊλέδης

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου.

Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του SURVIVOR. Οι φίλοι του φοβούνται πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

Survivor 5: Έφτασαν οι 3 νέοι παίκτες - Σε αυτές τις ομάδες μπήκαν

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Κατάγεται από την Καστοριά και από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει στην κωπηλασία. Μόλις στα 24 της χρόνια η Ελληνίδα αθλήτρια έχει καταφέρει να σημειώσει μοναδικές επιτυχίες με χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έρχεται στο SURVIVOR αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Ως μέλος της εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Δηλώνει αρκετά «σκληραγωγημένη» και πως ξέρει να τραβά πρώτη το… κουπί.

Survivor 5: Έφτασαν οι 3 νέοι παίκτες - Σε αυτές τις ομάδες μπήκαν

Ανδρέας Ματθαιακάκης

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster. Η συμμετοχή του στο SURVIVOR είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Αυτές, δηλαδή, της παραλίας των «Μαχητών». Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Survivor 5: Έφτασαν οι 3 νέοι παίκτες - Σε αυτές τις ομάδες μπήκαν


Πηγή

Διαβάστε επίσης: