Ο κλέφτης ήταν…γάτα – Βίντεο από κλοπή σε περίπτερο κάτω από τη μύτη του ιδιοκτήτη

January 20, 2022

Ο κλέφτης ήταν…γάτα – Βίντεο από κλοπή σε περίπτερο κάτω από τη μύτη του ιδιοκτήτη


διαφ.
Ο κλέφτης ήταν...γάτα - Βίντεο από κλοπή σε περίπτερο κάτω από τη μύτη του ιδιοκτήτηΜια ασυνήθιστη «κλοπή» σημειώθηκε την Τρίτη σε περίπτερο στο Ηράκλειο Κρήτης, με ...
διαφ.
Ο κλέφτης ήταν...γάτα - Βίντεο από κλοπή σε περίπτερο κάτω από τη μύτη του ιδιοκτήτηΜια ασυνήθιστη «κλοπή» σημειώθηκε την Τρίτη σε περίπτερο στο Ηράκλειο Κρήτης, με ...Μια ασυνήθιστη «κλοπή» σημειώθηκε την Τρίτη σε περίπτερο στο Ηράκλειο Κρήτης, με δράστη… μια γάτα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό και δημοσίευσε η ιστοσελίδα creta24.gr, ο τετράποδος «κλέφτης» φαίνεται να βολιδοσκοπεί αρχικά τον χώρο του περιπτέρου, στη συνέχεια να εντοπίζει τη λεία του – ένα σάντουιτς – και με αποφασιστικές κινήσεις να την αρπάζει και να εξαφανίζεται.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, δήλωσε στο Creta24.gr πως αν και έχει το περίπτερο 43 ολόκληρα χρόνια, δεν έχει δει αντίστοιχο περιστατικό όπως αυτό που συνέβη την Τρίτη 18 Ιανουαρίου:

«Η γάτα σάλταρε πάνω στον πάγκο, άρπαξε το σάντουιτς και έφυγε τρέχοντας», είπε, τονίζοντας ότι δεν πρόλαβε, όχι μόνο να «αντιδράσει», αλλά ούτε και να καταλάβει τι έγινε.

Όπως αποκάλυψε πάντως ο ίδιος, το αιλουροειδές επέστρεψε και σήμερα, ανέβηκε ξανά πάνω στον πάγκο, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του και έφυγε.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: