«Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, υπομονή»: Θετικός στον κορωνοϊό ο Άρης Πορτοσάλτε

January 20, 2022

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, υπομονή»: Θετικός στον κορωνοϊό ο Άρης Πορτοσάλτε


διαφ.
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα», ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι διαγνώστη...
διαφ.
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα», ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι διαγνώστη...Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα», ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι διαγνώστηκε θετικός σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο με self test που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας.

«Την πάτησα. Ψώνισα και εγώ τον κορωνοϊό», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως εξήγησε, αν και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και κυκλοφορούσε συνέχεια με μάσκα, από κάπου κόλλησε χωρίς παρ’ όλα αυτά να έχει διαπιστώσει την πηγή της μετάδοσης.

«Δεν ήμουν και κλεισμένος στο σπίτι αλλά κυκλοφορούσα παντού με μάσκα», τόνισε.

Όσον αφορά στα συμπτώματα, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως μέχρι στιγμής εμφανίζει μόνο ένα μπούκωμα, ενώ έχει και έναν πολύ ήπιο βήχα. «Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Υπομονή», είπε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι, υποψίες του έβαλε όπως είπε ένα μικρό «γαργαλητό» στο λαιμό.

«Απογοητεύεσαι. Είχα ένα γαργαλητό στον λαιμό», επεσήμανε, προσθέτοντας πως επίσης είχε και ένα πιάσιμο στο σώμα του.

Ο ίδιος βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: