Survivor 5: Ο Κατσαούνης "ξεφτίλισε" την Μυριέλλα – «Κορόιδεψε εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον!» – Survivor

January 19, 2022

Πυρ και μανία έγινε στο αποψινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την εξομολόγηση της Μυριέλλας για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό.



Αμέσως μετά την επιστροφή του στην παραλία, ο παίκτης των Μαχητών μίλησε στην κάμερα και “άδειασε” κανονικότατα την ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως κοροιδεύει τον ίδιο, τον κόσμο αλλά και τον Τζον.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Μαυροφορεμένη στην Κηφισιά – Πού πήγε και με ποιον συναντήθηκε η Ελένη Μενεγάκη;

Παράλληλα, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από εκείνον, μιας και δεν γνώριζε ότι έχει σχέση μαζί της, ενώ στο τέλος όντας φανερά ενοχλημένος περιέγραψε την Μυριέλλα με 3 λέξεις: Ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

«Τι να πω… Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι ο Τζον. Η κοπέλα με δούλεψε και εμένα και τον Τζον. Μάλλον έχει φλερτ έξω αμα το ήξερα δεν θα το άρχισα. Καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η πλάκα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι. Ζητώ συγγνώμη από τον Τζον. Ανήθικο και απαράδεκτο. Μου είπε ψιθυριστά ότι είναι φίλος της, δεν θέλω να έχω έχθρες όταν βγω ούτε με τζον, ούτε με μον, ούτε με Τζάκσον.

Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες… Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου. Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά και μάλλον εγώ είμαι αυτός… Θα χαρακτήριζα την Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», είπε μεταξύ άλλων.

Το ξέσπασμα του Κατσαούνη κατά της Μυριέλλας στο Survivor 5

Αποκάλυψη: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Κατσαούνη! Πως συμπεριφέρονται

Το Survivor 5 επέστρεψε και από τις πρώτες ημέρες προβολής του έχει σχολιαστεί πολύ έντονα τόσο από τις εκπομπές, όσο και από τα social media, με το twitter να… “δίνει πόνο”! Δυο από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να απασχολούν είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Το γεγονός πως η παίκτρια των Διάσημων και ο παίκτης των Μαχητών έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι λόγω του ότι είναι αντίπαλοι, αλλά και πίσω στην Ελλάδα καθώς η ηθοποιός βρίσκεται σύμφωνα με την ίδια σε σχέση – δείτε εδώ τον σύντροφο της. Βέβαια, ο ίδιος όπως δήλωσε στο Love It δεν έχει πρόβλημα να έρθει πιο κοντά με έναν άλλον παίκτη η αγαπημένη του.

Βέβαια, ούτε και η ίδια δείχνει να ενοχλείται από το γεγονός πως έχει σχέση, αφού δεν δίστασε να φιληθεί με τον Γιώργο Κατσαούνη στο στόμα, την ώρα που όλες οι κάμερες ήταν από πάνω τους. Πρώτος και κύριος που ενοχλήθηκε ήταν ο Βαλάντης, ενώ συνέχεια είχε η Αθηνά και η Ευρυδίκη. Όχι μόνο όμως λόγω της συμπεριφοράς τους μπροστά στις κάμερες… αλλά και πίσω από αυτές.

Όπως μου μετέφερε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr, τα φιλάκια από μακριά και τα νοήματα είναι πολλά, με αποτέλεσμα πολλοί από τους συμπαίκτες τους να στραβώνουν τα μούτρα, ειδικά αν έχουν χάσει τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, όπως με πληροφόρησαν μετά από κάθε αγώνα και πριν χωριστούν οι ομάδες για να μπουν στα πούλμαν που τους μεταφέρουν, ειδικά ο Στρακαστραούκας, δεν σταματάει να την κοιτάει και να της κάνει νοήματα αγάπης, με την Μυριέλλα να μην παίρνει μέρος στις συζητήσεις που κάνει η ομάδα της, γεγονός που τους έχει ενοχλήσει πολύ έντονα για αυτό και ξεσπάνε εναντίον της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: