Survivor 5: Ο Γιάννης Λυγνός έστειλε μήνυμα στην Μυριέλλα – «Δεν έχεις σταματήσει να…» – Survivor

January 19, 2022

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το αποψινό (18/1) έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.



Μετά τον Βαλάντη, σειρά είχε η Μυριέλλα, η οποία έλαβε επιτέλους μήνυμα από τον σύντρόφο της, Γιάννη Λυγνό, για τον οποίο ξέσπασε σε κλάματα πριν το αγώνισμα, καθώς όπως αποκάλυψε τον είδε στο όνειρό της.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Μαυροφορεμένη στην Κηφισιά – Πού πήγε και με ποιον συναντήθηκε η Ελένη Μενεγάκη;

Η ηθοποιός με το που διάβασε το όνομά του κατευθείαν έκλαψε και για ακόμη μια φορά τόνισε πόσο πολύ τον αγαπά και πως δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα της.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αλήθεια κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτή τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω…», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Λυγνού.

Το μήνυμα του Γιάννη Λυγνού στην Μυριέλλα στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για την σχέση της Μυριέλλας και του Λυγνού

Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου είδαμε στο φετινό Survivor 5, ωστόσο η παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν κράτησε για πολύ καθώς ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

Από την άλλη, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε δηλώσεις όπου προβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 15/01 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σχέση που διατηρεί εκτός παιχνιδιού η συνάδελφος του, Μυριέλλα Κουρεντή με τον John.

«Και οι φίλοι μου και οι φίλοι της Μυριέλλας ακόμα λένε ότι είναι φτιαχτό το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη. Τους λέω όχι! Είναι τόσο έντονο αυτό που ζεις, που το παραμικρό χαμόγελο που σου δίνει κάποιος είναι μια πηγή ηλιαχτίδας και φωτός. Η Μυριέλλα με τον John είναι πιο πολύ…. εραστές στην μουσική, θεωρώ. Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του.

Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή για την οικειοθελή μου αποχώρηση, είναι πάρα πολύ σωστή και όλα είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα για ποινική ρήτρα.

Ήταν προφανές πως θα υπήρχαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου όταν πέρσι έλεγα ότι τα θεωρούσα καραγκιοζιλίκια και φέτος πήγα στο Survivor. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη, μια πολύ δύσκολη διαβίωση με τον Βαλάντη. Με αυτό τον άνθρωπο δεν ταιριάζουμε».

Διαβάστε επίσης: