Τον “δίκασαν” μαχητές και διάσημοι: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη

January 18, 2022

Τον “δίκασαν” μαχητές και διάσημοι: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη





Ένταση έχει προκληθεί στο survivor μετά το ξέσπασμα που είχε ο Βαλάντης κατά της Ευριδίκης Παπαδοπούλου με όλους τους παίχτες να απορούν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε τι είπε ο Βαλάντης Στην Ευρυδίκη.

Μουδιασμένοι είναι οι παίκτες του Survivor για την φράση που ξεστόμισε χθες στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε σχέση με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλιότερα.

Οι Μαχητές ήταν σε αναβρασμό με αυτήν του δήλωση και δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ανέφερε κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που έχει δώσει την δική του μάχη.

Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ακριβώς τι ανέφερε ο Βαλάντης και προκλήθηκε ο χθεσινός χαμός. «Άκρως ανυπόστατα όσα είπε. Ξαφνικά χωρίς λόγο εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ευρυδίκη για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν. Με μεγάλη ασέβεια της είπε ότι παρόλο αυτό το πρόβλημα που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος. Χωρίς να τον έχει πειράξει ή ενοχλήσει»

Μάλιστα ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είναι κι ο ίδιος από την Ρόδο, όπως ο Βαλάντης, κάλεσε τον κόσμο να μην του δώσει ούτε μια θετική ψήφο.

Στην έναρξη του επεισοδίου (17-1) είδαμε τόσο τους Μαχητές, όσο και τους Διασήμους να μην μπορούν να εξηγήσουν την συμπεριφορά του και να λένε ότι φάσκει και αντιφάσκει και ότι είναι απαράδεκτος που αγγίζει τόσο ευαίσθητα θέματα, χωρίς να του έχει δώσει κανένας το δικαίωμα να το κάνει. Μάλιστα, οι Διάσημοι είπαν ότι μόνιμα κάνει σαν να τα ξέρει όλα και ότι αυτό που λέει εκείνος είναι το σωστό.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: