Κατερίνα Μονογυιού: Η Πολιτική, ο χλιδάτος γάμος, τα καλλιστεία και ο θάνατος του αδερφού της σε τροχαίο

January 14, 2022

Κατερίνα Μονογυιού: Η Πολιτική, ο χλιδάτος γάμος, τα καλλιστεία και ο θάνατος του αδερφού της σε τροχαίο





Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα είναι ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Η σοκαριστική είδηση με το τροχαίο της Ferrari στα Πηγαδάκια της Βούλας, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 και τον νεκρό οδηγό Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε όταν ο άτυχος 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο απέναντι, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα, να πέσει πάνω σε πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και να μετατραπεί, μέσα σε δευτερόλεπτα, σε άμορφη μάζα σιδερικών και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο άτυχος άνδρας πέθανε ακαριαία ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η βουλευτής, η οικογένειά της, καθώς και ολόκληρη η Μύκονος είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού.

Ποια είναι η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Το 2003 η Κατερίνα Μονογυιού είχε λάβει μέρος στα πελοποννησιακά καλλιστεία και είχε πάρει τον τίτλο της Miss Beauty.

Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο και τα καλλιστεία παρουσίαζε η Αννίτα Ναθαναήλ. Τότε, η Κατερίνα Μονογιού πέρασε στις 14 φιναλίστ και έτσι στέφθηκε Miss Beauty.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα». Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Λαγούρης και ο Πολυχρόνης Κορρές. Το βίντεο κλιπ μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει επίσης viral στα social media.

Ο γάμος υπερ-παραγωγή στη Μύκονο

Ο γάμος της Κατερίνας Μονογιού το 2016 άφησε εποχή στη Μύκονο. Η βουλευτής και ο σύντροφος της ζωής της Χάρης Μαριόλης τον Οκτώβριο του 2016 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος τους ήταν «παραμυθένιος» και τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά της Μυκόνου. Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ έφτασε στην εκκλησία με μία Rolls-Royce Silver Shadow, ενώ την ουρά του νυφικού της κράτησαν 9 παράνυφες.

Μάλιστα τα τοπικά μέσα θεώρησαν το γάμο της το πιο κοσμικό γεγονός της Μυκόνου και γάμο της χρονιάς.

Μετά την τελετή είχε ακολουθήσει δεξίωση στο «Hippie Fish» στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όπου οι (περίπου) 800 καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μελωδίες του μυκονιάτικου συγκροτήματος Αποσπερίτες.

Η κ. Μονογυιού είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά, που την κρατούσαν 19 παρανυφάκια.

Το καλοκαίρι υπήρξε μάρτυρας στον γάμο του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη.

Φωτογραφίες είχε εξασφαλίσει το TLIFE.

Η viral ομιλία στη Βουλή

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε γίνει viral με τη συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή. Τότε κατά την ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια, η κυρία Μονογυιού είχε κατηγορηθεί ότι εμφανίστηκε μάλλον… απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και… γύριζε τις σελίδες ανά δευτερόλεπτα, λες και η κάθε μία από αυτές είχε γραμμένη μόνο μία πρόταση.

Αν και… δυσκολεύτηκε, η Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε την ομιλία της, σηκώνοντας ελάχιστες φορές το κεφάλι της από τα χαρτιά που είχε μπροστά της και τονίζοντας λάθος, τις περισσότερες φορές, την λέξη «υδατοδρόμια», σαν να την έβλεπε πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης: