Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού – Η στιγμή που η Ferrari τυλίγεται στις φλόγες (video) – Ελλάδα

January 14, 2022

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο νεκρός οδηγός είναι ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού.



Ο οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δέντρα και έπιασε φωτιά. Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στο ύψος των Αλκυονίδων. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ένας εκ των επιβαινόντων να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο όχημα βρισκόταν και η 35χρονη σύζυγος του άτυχου άνδρα, η κατάσταση της οποία δεν είναι γνωστή.

Στο σημείο έφτασαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

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

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν 45 ετών, ενώ είχε γίνει γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι “The Wall”.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκροί 27χρονος και 23χρονη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου στη λεωφόρο Κατεχάκη στην περιοχή του Ζωγράφου. Αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και ανετράπη. Όπως μετέδωσε η εκπομπή Ώρα Ελλάδος στην τηλεόραση του OPEN, βρήκαν τραγικό θάνατο ένας 27χρονος και μια 23χρονη.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Φιλοθέη, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο στη Λεωφόρο Καποδιστρίου έχασε τον έλεγχο και έπεσε αρχικά σε πόρτα γκαράζ, μετά σε κολόνα της ΔΕΗ την οποία λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης την έριξε κάτω και κόπηκαν τα καλώδια, για να καταλήξει στον απέναντι δρόμο. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον οδηγό του ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Στην ΕΡΤ και στον ρεπόρτερ Κώστα Παπαδόπουλο μίλησε η κα Τζίνα, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω του το άλλο αυτοκίνητο και προκάλεσε ζημιές.

Όπως είπε, αρχικά άκουσε ένα σύρσιμο και στη συνέχεια ένα μπαμ. Βγαίνοντας από το σπίτι της είδε την πόρτα του γκαράζ που είχε καταστραφεί αλλά και το αυτοκίνητό της να έχει υποστεί ζημιές. Σημείωσε δε ότι υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος.

Επίσης, τραγικό θύμα ενός τροχαίου δυστυχήματος λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είναι ένα κοριτσάκι ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών, το οποίο επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου και παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα.



Πηγή

Διαβάστε επίσης: