Σας έσπασε το κραγιόν; Με αυτό το απίθανο τρικ θα το φτιάξετε – Ομορφιά & Υγεία

January 14, 2022

Έσπασε το αγαπημένο σας κραγιόν; Δεν χρειάζεται να το πετάξετε ακόμα.



Μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα με ένα πιστολάκι μαλλιών ή με την θέρμανση των άκρων και την τήξη μεταξύ τους.

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Με την ευκαιρία δείτε τα μυστικά του κόκκινου κραγιόν.

Απλώστε μια λαδόκολλα και πλύνετε τα χέρια σας πριν ξεκινήσετε. Αφαιρέστε το σπασμένο κομμάτι από το κραγιόν και πλησιάστε στο σπασμένο κομμάτι. Κρατήστε όρθιο το κραγιόν σας, και χρησιμοποιώντας το πιστολάκι ή ένα αναμμένο σπίρτο, λιώστε ελαφρώς τα σπασμένα άκρα.

Κολλήστε τα μαζί και γρήγορα βάλτε το κραγιόν στο ψυγείο για μισή ώρα ή μέχρι να κρυώσει εντελώς.

κραγιόν έσπασε

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

Αχρησιμοποίητα κραγιόν! Αξιοποίησε τα με αυτούς τους τρόπους

Πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα παλιά μας κραγιόν που δε φοράμε πια, αλλά λυπόμαστε και να πετάξουμε; Αν θέλετε σαρκώδη χείλη, δοκιμάστε αυτό το κόλπο.

Υπάρχουν αρκετές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε στο μακιγιάζ σας με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί.

1. Μετατρέπουμε το κραγιόν σε λιπ γκλος

Αναμειγνύουμε μικρή ποσότητα κραγιόν με βαζελίνη, στο χέρι μας χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι για τα χείλη. Χρησιμοποιούμε το χέρι μας σαν παλέτα, επειδή η θερμοκρασία του σώματος μας, θα ζεστάνει το προϊόν και θα το βοηθήσει να γλιστρήσει ευκολότερα στα χείλη.

2. Μετατρέπουμε το κραγιόν μας σε μολύβι για τα χείλη

Παίρνουμε ένα μικρό πινελάκι χειλιών και το βυθίζουμε στο κραγιόν. Αφήνουμε το πινελάκι να στεγνώσει για μερικά λεπτά, έτσι ώστε να αποκτήσει μια κολλώδη υφή. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε στα χείλη, όπως θα χρησιμοποιούσαμε ένα μολύβι, και γεμίζουμε το υπόλοιπο των χειλιών μας με το χρώμα της αρεσκείας μας.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κόλπο αν δε βρίσκουμε μολύβι χειλιών που να ταιριάζει με κάποιο κραγιόν μας, φτιάχνοντας το δικό μας μολύβι από το ίδιο κραγιόν μας!

3. Μετατρέπουμε το κραγιόν σε ρουζ

Ανακατεύουμε λίγο κραγιόν με μια σταγόνα αργανέλαιο – ένα λάδι με βιταμίνη E που μπορούμε να βρούμε στα φαρμακεία – στο πίσω μέρος του χεριού μας, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Ταμπονάρουμε απαλά στα μήλα και στα μάγουλα, σα να χρησιμοποιούσαμε ρουζ. Επιλέγουμε μια διακριτική απόχρωση για αυτό το τρικ, επειδή οι σκούρες αποχρώσεις δε θα ταιριάζουν και τόσο πολύ στα μάγουλα.

4. Κραγιόν ως σκιά ματιών!

Βάζουμε ροζ κραγιόν στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για έναν παιχνιδιάρικο τόνο! Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ένα nude ή καφέ χρώμα κραγιόν για ένα γυαλιστερό, ημιδιαφανές χρώμα σκιάς ματιών


Πηγή

Διαβάστε επίσης: