«Στη σχέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα» – Survivor

January 14, 2022

Στην εκπομπή Love it μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/1) η Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εκείνη ήταν αυτή που σύστησε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και έτσι στο μέλλον θα γίνει κουμπάρα του.



Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα, ο επιχειρηματίας βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του, όσο καιρό εκείνη δοκιμάζει την τύχη της στο Survivor 5.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Οι δηλώσεις της Λεάννας Μάρκογλου για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη

«Στη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα. Εγώ τους γνώρισα και είναι δύο χρόνια μαζί Τα παιδιά το βλέπουν σοβαρά. H αφιέρωση που στέλνει η Ναυσικά σε κάθε της νίκη είναι για τον σύντροφό της.

Η Ναυσικά είναι πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της και έχει καταφέρει πολλά να κάνει και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι η εκλεκτή του Ατζούν στο φετινό Survivor

Υποδέχομαι δυναμικά το νέο έτος στο Vanda’s blog του Youweekly.gr! Survivor 5: Το κοινό φαίνεται πως δεν πρόκειται να βαρεθεί ποτέ αυτό το ριάλιτι. Τα ποσοστά τηλεθέασης διατηρούνται υψηλά – δείτε τα εδώ – κι εγώ σας έχω… σοβαρό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Οι πληροφορίες μου δεν σταματούν δευτερόλεπτο και σας τις μεταφέρω όλες με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr! Ξέρουμε ποιοι παίρνουν την σημερινή 3/1 ασυλία, ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ε και… ήρθε η ώρα να σας πούμε για ποια παίκτρια είναι φύλακας άγγελος ο Ατζούν.

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου, λοιπόν, από την Δομινικανή Δημοκρατία ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω αλλά ξέρω με σιγουριά να σας πω ότι έχει δώσει εντολή στην ομάδα του να την προσέχει…

Λέτε να την δούμε πουθενά παρουσιάστρια μετά το ριάλιτι επιβίωσης; Έχει ξανά συμβεί…

Η Ναυσικά μεγάλωσε στο Περιστέρι, ενώ η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2012-2013 στο Πρωινό Mou με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Είναι πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα.

Μπήκε τυχαία στον χώρο του modelling και με μια φυσική αθωότητα τον κατέκτησε. Οι χιλιάδες followers της στο Instagram έχουν ανοίξει τις ενημερώσεις τους για να πάρουν την ειδοποίηση για μια νέα της ανάρτηση…

View this post on Instagram

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

View this post on Instagram

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

View this post on Instagram

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: