Survivor 5: Μπαίνει στο παιχνίδι ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα – Είναι γνωστό μοντέλο – Survivor

January 13, 2022

Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται ακόμα στην αρχή, όμως οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι για να ενισχυθούν οι δύο ομάδες φαίνεται να είχαν προαποφασιστεί εξ’ αρχής. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο γνωστός ποδοσφαιριστής που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας σε λίγο καιρό, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομήνικο και δεν ταξιδεύει μόνος.



Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης 13/01 αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των νέων παικτών που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό – «Έκανα κάποιες εξετάσεις και…»

Οι τρεις νέοι παίκτες που θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομήνικο

Οι νέοι παίκτες που πρόκειται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης είναι το μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, που ακολουθώντας την περσινή συνταγή της σχέσης ΜαριλέναΣάκη, είναι ζευγάρι με την Πελαγία Καζολέα, η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο συνάδελφός της Στέλιος Λεγάκης.

Όπως όλα δείχνουν οι τρείς παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομήνικο.

Η νέα οικειοθελής αποχώρηση που πρόκειται να ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες

Σκούρα τα έχουν βρει οι περισσότεροι παίκτες του Survivor 5 και πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί είναι εκείνοι που ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν ωστόσο οι υψηλές ρήτρες που έχουν μπει τους βάζουν φρένο στις σκέψεις!

Ο μόνο λόγος για να αποχωρήσουν οι παίκτες χωρίς επιπτώσεις είναι να έχουν εντολή γιατρού, οι οποίοι αφού πληρώνονται από τον Ατζούν δεν μπορούν να πουν ψέματα! Μια από τις παίκτριες που θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια είναι η… διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: