Survivor 5: Ήταν προγραμματισμένο για πέρυσι αλλά δεν συνέβη ποτέ – Η έκπληξη του Ατζούν στους παίκτες – Survivor

January 13, 2022

Το Survivor διανύει την τρίτη εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα και το κοινό φαίνεται πως το έχει αγκαλιάσει. Εντάσεις, έρωτες, οικειοθελείς αποχωρήσεις και πολύ παρασκήνιο έχει η τηλεοπτική σκαλέτα του ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι θεωρούν πως ακόμη και ο Φώσκολος θα ζήλευε το τόσο καλογραμμένο σενάριο.



Ο Τούρκος παραγωγός όπως σας είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό αποκλειστικά έχει βάλει στόχο να τινάξει την τηλεοπτική μπάνκα στον αέρα. Γι΄ αυτό και παρακολουθεί την κάθε λεπτομέρεια που θα του φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο έρωτας της Μυριέλλας και του Γιώργου ξεπερνά κάθε προηγούμενο έρωτα στην ιστορία των ριάλιτι. Ένας έρωτας που έχει δύο παράλληλες δράσεις.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Εξελίξεις με την υγεία της Σταματίνας Τσιμτσιλή – H ανακοίνωση στον αέρα του Happy Day

Το ζευγάρι με δεκάδες κάμερες γύρω του μοιάζει να απολαμβάνει παρά τις επικρίσεις τη σχέση τους στον Άγιο Δομίνικο. Ταυτόχρονα χιλιάδες μίλια μακριά υπάρχει ο Γιάννης Λυγνός. Ο αγαπημένος συνεργάτης, όπως τον αποκάλεσε εκείνη. Ο άνθρωπος που δηλώνει αιώνια αγάπη και αφοσίωση στη γυναίκα αυτή. Και αυτά που τους ενώνουν όπως φαίνεται είναι πολλά.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει γίνει γνωστή η απόφαση που έχει πάρει ο μουσικός στην πρόταση που του έχει γίνει (αν και τα λεφτά είναι πολλά). Όπως σας έχουμε γράψει εδώ τον θέλουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να μπει στο Survivor ως παίκτης.

Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως τις επόμενες εβδομάδες… διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: