Survivor 5: «Με χάλασε πάρα πολύ η συμπεριφορά του Κατσαούνη» – Εξωφρενών η Ασημίνα με τον Γιώργο – Survivor

January 13, 2022

Χαμός έχει επικρατήσει στην ομάδα των Μαχητών μετά τον τσακωμό του Κατσαούνη με τον Γιωρίκα, στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο του Survivor 5. Οι εντάσεις όπως είδαμε συνεχίστηκαν και στο αποψινό (12/1), όμως, επεισόδιο, με την Ασημίνα κυρίως να είναι εξωφρενών μαζί του.



Η ίδια, τόσο στις κάμερες όσο και σε συζήτηση που είχε με την Σοφιάνα, δήλωσε ότι έχει χαλαστεί πάρα πολύ από την συμπεριφορά του και πως πλέον του έχει πάρει το μυαλό του η Μυριέλλα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται συνεχώς την Κόκκινη ομάδα και όχι την δικιά του.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 12/1: Ανατροπή με την αποψινή αποχώρηση – Φεύγουν δυο;

Τα καρφιά της Ασημίνας για τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Νέες αποκαλύψεις για την σχέση Κατσαούνη – Μυριέλλας

Στο (09/01) επεισόδιο του «Survivor 5» ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ, μάλιστα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στην κάμερα. O καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης, μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/01) στο «Love it» και στην Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλερτ του κολλητού του.

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη έκανε λόγο για αμοιβαία έλξη και αποκάλυψε αν συζήτησε με τους γονείς του κολλητού του για το ειδύλλιο.

Ο Βασίλης είπε: «Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στην προετοιμασία. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Και συνέχισε λέγοντας για τους γονείς του αγρότη: «Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε. Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Τον βλέπουν οι γονείς και οι συγγενείς του. Όλη η πόλη. Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται. Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: