Οι ταινίες 'House of Gucci,' 'Power of the Dog' ηγούνται των υποψηφιοτήτων στα βραβεία SAG – Σινεμά

January 13, 2022

Το οικογενειακό δράμα της βιομηχανίας της μόδας “House of Gucci” και το σκοτεινό γουέστερν “The Power of the Dog” ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία του Σωματίου Ηθοποιών (SAG- Screen Actors Guild awards) συγκεντρώνοντας τρεις υποψηφιότητες η κάθε μία ταινία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε τις 10 καλύτερες σειρές του Netflix, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.



Το “House of Gucci” διεκδικεί μεταξύ άλλων το κορυφαίο βραβείο του Σωματίου, εκείνο του καλύτερου καστ ταινίας. Θα ανταγωνιστεί για την τιμή αυτή με τις ταινίες “Belfast,” “CODA,” “King Richard” και “Don’t Look Up”.

Survivor 5: «Μου έχει σπάσει τα νεύρα η Μυριέλλα» - Φανερά ενοχλημένος ο Γιωρίκας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Μου έχει σπάσει τα νεύρα η Μυριέλλα» - Φανερά ενοχλημένος ο Γιωρίκας

Η τελετή απονομής των βραβείων SAG, για τα οποία ψηφίζουν τα μέλη της Ένωσης Ηθοποιών SAG-AFTRA, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες, την 27η Φεβρουαρίου.

Οι ταινίες 'House of Gucci,' 'Power of the Dog' ηγούνται των υποψηφιοτήτων στα βραβεία SAG

Τα αποτελέσματα προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον, διότι ηθοποιοί είναι εκείνοι που ψηφίζουν κυρίως στην Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, τον οργανισμό που απονέμει τα Όσκαρ τον Μάρτιο.

Η Netflix Inc συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων στα βραβεία SAG σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παραγωγής, με συνολικά 7 υποψηφιότητες.

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

4 + 1 ταινίες στο Netflix για να δεις με το ταίρι σου - Προτάσεις έξω από τα συνηθισμένα

Μία από τις αγαπημένες συνήθεις πολλών ζευγαριών είναι οι βραδιές ταινίας. Αυτές τις βραδιές που κάθονται αγκαλιά στον αναπαυτικό καναπέ και απολαμβάνουν το αγαπημένους τους σνακ και έρχονται λίγο ακόμα πιο κοντά...

Στο Netflix, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ταινιών, κατάλληλες για όλα τα γούστα. Κάθε ταινία δημιουργεί και ένα διαφορετικό συναίσθημα. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για ταινίες ιδανικές να απολαύσεις με το ταίρι σου!

Είσαι έτοιμος;

Για να γελάσετε με την ψυχούλα σας

Τα ζευγάρια που γελούν μαζί, μένουν και μαζί. Μάλιστα. σύμφωνα με τους επιστήμονες, το γέλιο έχει πολλά οφέλη, όχι μόνο στην υγεία αλλά και στις σχέσεις.

Τα ζευγάρια που γελούν μαζί έχουν έναν ισχυρότερο δεσμό, και μπορούν να ξεπεράσουν πιο εύκολα συγκρούσεις και πιέσεις σε σχέση τους.

Ποια ταινία να δείτε;

Hitch: Ο Μετρ του Ζευγαρώματος

Ο "Μετρ του Ζευγαρώματος" είναι μία ταινία του 2005, σε σκηνοθεσία Andy Tennant.

Ο Χιτς (Will Smith), έχει μια φυσική κλίση στο να αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες για να βγουν ραντεβού με έναν άντρα. Έτσι, εκμεταλλευόμενος την κλίση του, την κάνει επάγγελμα και βοηθάει πελάτες να εντυπωσιάσουν στο πρώτο ραντεβού.

Ωστόσο, όταν ενας πελάτης του, ο Άλμπερτ(Kevin James), τον συμβουλεύεται για να μπορέσει να κατακτήσει την Αλέγκρα (Amber Valletta), ο Χιτς θα γνωρίσει τη Σάρα (Eva Mendes), η οποία θα τον κάνει να αναθεωρήσει τις τεχνικές του.

Για να έχετε ένα ακόμα θέμα συζήτησης

Ειδικά μετά από μία μακροχρόνια σχέση, τα θέματα συζήτησης, μπορείς να αρχίζουν να περιορίζονται σε σχέση με τον πρώτο καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα τρόποι για να γεννηθούν νέα θέματα συζήτησης και ειδικά για όσους τους αρέσει να περνάνε χρόνο με το ταίρι τους συζητώντας.

Ποια ταινία να δείτε;

Μην Κοιτάτε Πάνω

Η νέα σάτιρα του Ανταμ ΜακΚέι , είναι μία ταινία που δίνει πολύ τροφή για σκέψη.

Πρόκειται για μία επική ταινία καταστροφής, με ένα τέλος που ίσως και οι περισσότεροι να μην περίμεναν,

Δύο χαμηλόβαθμοι αστρονόμοι, ο Δρ Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) και η Δρ Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης, και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη.

Η αντίδραση του κόσμου...

Για να αγκαλιαστείτε

Για να επωφεληθείτε από τα οφέλη της αγκαλιάς θα πρέπει να αγκαλιαστείτε για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα και να προέρχεται από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάποιες τρομακτικές ταινίες, ειδικά για κάποιους φοβούνται και μόνο στην θέαση του εξωφύλλου, θα σας οδηγήσουν σε σφιχτές αγκαλιές, που σίγουρα θα κρατήσουν αρκετά δευτερόλεπτα.

Ποια ταινία να δείτε;

Βερόνικα

Η "Βερόνικα" είναι μία horror ταινία ισπανικής παραγωγής του σκηνοθέτη Paco Plaza του 2017.

Πρόκειται για μία από τις πολύ τρομακτικές ταινίες, είναι σημαντικό να το γνωρίζετε, πριν ξεκινήσετε να το παρακολουθείτε.

Η ταινία σε μεταφέρει στη Μαδρίτη του1991. Μετά από μια τελετή στο σχολείο, μια έφηβη που προσέχει τα αδερφάκια της στο σπίτι υποψιάζεται ότι ένα πνεύμα του κακού έχει μπει στο διαμέρισμά τους.

Για μαραθώνιο ταινιών

Είναι ωραίο να βάζεις στόχους με το ταίρι σου και να ανυπομονείτε να κάνετε πράγματα μαζί. Αυτό, μπορεί να είναι μάλιστα κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Μπορείτε να βρείτε μία τριλογία ταινιών ή και παραπάνω και να βάλετε στόχο να τις παρακολουθήσετε όλες μαζί. Επιπλέον, στο Netflix υπάρχουν πολλές ταινίες με σούπερ ήρωες, τις οποίες μπορείτε να βάλετε ως στόχο να παρακολουθήσετε. Η νέα σας αυτή αγαπημένη συνήθεια, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

Ποια ταινία να δείτε;

Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του

Ο Spider-Man, είναι αδιαμφησβήτητα από τους αγαπημένους σούπερ ήρωες. Στο Netflix, υπάρχουν αρκετές ταινίες με τον αγαπημένο ήρωα.

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ (Τομ Χόλαντ) μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας.

Επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με τη θεία του, αλλά η σκέψη του να επιστρέψει σε μία νέα συγκλονιστική περιπέτεια δεν την αφήνει ήσυχο. Μάλιστα, περνάει την ώρα του βοηθώντας γιαγιάδες και βρίσκοντας κλεμμένα ποδήλατα, περιμένοντας του Εκδικητές, να τον καλέσουν σε νέα περιπέτεια.

Η άφιξη του Γύπα, είναι αυτή που δίνει την ευκαιρία στον υπερήρωα να υφάνει τους ιστούς του για άλλη μια φορά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: