Ελισάβετ Σπανού: «Το Survivor μου δημιούργησε προβλήματα! Έκανα ενέσεις…» – News

January 11, 2022

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Ελισάβετ Σπανού μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5 και την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια που έχει κράξει αρκετούς συμπαίκτες της, μίλησε για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.



«Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα στο Survivor. Όχι. Εξελίσσεται με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Δεν είναι ωραίο πράγμα να δημιουργούνται εντάσεις και δημιουργήθηκαν εντάσεις όπως είδαμε», ανέφερε αρχικά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Οι γυμνές φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή – Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πάνω από 5

Η αποκάλυψη της Σπανού για τα προβλήματα που της εμφάνισε το Survivor 5

«Η παραμονή στο Survivor μου δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Είχα γεμίσει σπυριά και ακόμα τα έχω Έπαθα μια αλλεργία, την μέρα που έφυγα κιόλας έκανα ενέσεις κορτιζόνης» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

H πρώτη on air συνέντευξη της Σπανού μετά το Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Ελισάβετ Σπανού το πρωί της Πέμπτης (6/1), μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Όπως εξήγησε, η ομάδα των Διάσημων είχε εκφράσει την ενόχλησή της στην κοντινή επαφή του Μυριέλλας με τον παίκτη των Μαχητών, ωστόσο εκείνη δεν έδινε σημασία. Μάλιστα, η Ελισάβετ Σπανού αναφέρθηκε και στον καυγά της ηθοποιού με τον Βαλάντη στο χθεσινό (5/1) επεισόδιο.

«Γι’ αυτό που είδα, η συμπεριφορά του Βαλάντη είναι ακραία. Δε μπορώ να πω “αδικαιολόγητη” όμως. Μπορεί να μην έχει δίκιο στο 100%, λέει όμως πράγματα που έχουν βάση. Μπορεί να μην τα εκφράζει πολύ σωστά. Δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκω δικαιολογίες για όλον τον κόσμο. Μπήκα εξ’ αρχής στο παιχνίδι με θετική άποψη για τη Μυριέλλα και αισθάνθηκα τυχερή που θα την έχω γιατί θα κάνουμε παρέα. Παρόλα αυτά, στη συμβίωση δεν είναι εύκολο παιδί. Δημιουργούντο εντάσεις, βαβούρα. Έχω διάφορα παραδείγματα να πω γενικά.

Έγινε μία κουβέντα που εγώ ήμουν παρούσα. Και τους είπα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ήταν παρόντες όλοι. Είχε συζητηθεί 10 ημέρες πριν. Υπήρχε συνέχεια επαφή (μεταξύ Μυριέλλας και Κατσούνη). Βλέπεις ότι πέντε, έξι, τρεις έχουν πρόβλημα, και είναι τόσο ακατανίκητη η επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς; Δε μπορείς να κάνεις λίγο το παπί. Δεν είναι το θέμα του φλερτ, αλλά δημιουργείτο μονίμως κάτι.

Ο Βαλάντης εξέφρασε μία δυσαρέσκεια, μία γενική τάση. Γενικά υπήρχε ένα κλίμα επιφυλακτικότητας.

Ο Κατσαούνης είναι ερωτευμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Μυριέλλα τρέφει αισθήματα για εκείνον, γι’ αυτό κράτησα και απόσταση. Δεν μπορώ εγώ να προβληματίζομαι γι’ αυτό. Δεν έχω ιδέα αν του έχει πει ότι έχει σχέση έξω. Εγώ για το φλερτ έμαθα από συζητήσεις, γιατί κρατούσα απόσταση. Η Μυριέλλα το εκμυστηρεύτηκε στον Βαλάντη και εκείνος το είπε μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: