Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος 5 χρόνια μετά το Survivor – News

January 11, 2022

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής μετά τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει πολύ γνωστό ριάλιτι.



«Δεν βλέπω Survivor, μόνο αποσπασματικά στα social media. Φέτος έχει πολύ ριάλιτι, όπως και πέρυσι. Εμείς δεν είχαμε τηλεοπτικούς έρωτες, προέκυψαν αργότερα», ανέφερε ο αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Οι γυμνές φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή – Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πάνω από 5

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ενδεχόμενο παιδιού

«Έχω στο πλάνο μου να κάνω παιδί. Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα. Δεν ξέρεις καμιά φορά, είναι με τον άνθρωπό σου πώς τα βρίσκεις. Είναι κάτι που πρέπει να συναποφασιστεί», εξομολογήθηκε.

«Μου αρέσουν πολύ τα δάχτυλα στα πόδια μίας γυναίκας»

Το βράδυ της Παρασκευής (12/11) ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο πλατό του After Dark τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος απάντησε στις πιο πικάντικες ερωτήσεις του παρουσιαστή ενώ επίσης ο νικητής του Survivor αποκάλυψε και τα χρήματα που του έδινε ο Ατζούν για να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι.

Το πρωί της Πέμπτης (11/11) η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έπαιξε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη.

Για το πρώτο πράγμα που κοιτάει πάνω σε μία γυναίκα: «Μου αρέσουν πολύ τα δάχτυλα στα πόδια μίας γυναίκας. Και η μυρωδιά όμως είναι πολύ σημαντική, η ενέργειά της».

Για το πόσες φορές σκέφτηκε να αποχωρήσει από το Survivor: «Σίγουρα δύο φορές. Το πρώτο δίμηνο επειδή αισθανόμουν περίεργα ως προς το είχα αφήσει πίσω τη ζωή μου. Έλεγα εντάξει καλά είναι εδώ αλλά ξεκινάει καλοκαίρι και επειδή είχα και τη διαχείριση της επιχείρησής μου ήταν περίεργα.

Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα παραμείνω τόσο πολύ. Για εμένα ήταν εντελώς καινούργιο το ότι ήμουν μακριά από οτιδήποτε έκανα τόσο πολύ και δεν είχα και τη δυνατότητα να επικοινωνήσω. Αυτό ήταν το πρόβλημά μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: