Ξανά «στον αέρα» οι Ράδιο Αρβύλα: Το 1ο μήνυμα του Κανάκη μετά την επιστροφή του και το κράξιμο στη κυβένηση

January 11, 2022

Ξανά «στον αέρα» οι Ράδιο Αρβύλα: Το 1ο μήνυμα του Κανάκη μετά την επιστροφή του και το κράξιμο στη κυβένηση





Καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στην πρώτη εκπομπή μετά το πρόωρο φινάλε που έριξαν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η εκπομπή τον Δεκέμβριο του ΄21 προχώρησε σε πρόωρο φινάλε λόγω των αποκαλύψεων και των καταγγελιών σε βάρος του πρώην συνεργάτη τους.

Την πρώτη του καλησπέρα είπε ο Αντώνης Κανάκης στους τηλεθεατές για το νέο έτος. Η έναρξη μάλιστα συνοδεύτηκε με μια χιουμοριστική εισαγωγή με τον αριθμό 3, μιας και πλέον η παρέα αποτελείται από τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά.

Ράδιο Αρβύλα: Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην έναρξη της εκπομπής

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής: «Έχουμε πολλά βίντεο και ευχές που θα θέλαμε να δείξουμε, αλλά ξεκινήσαμε με το βίντεο που μας έστειλε ο γκαζιάρης ο Αλέξανδρος. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας έχουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε».

Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να κάνουν την παραμικρή αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από ένα μήνα.

Δείτε παρακάτω την έναρξη της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Η «επίθεση» στην κυβέρνηση και τα σχόλια στο Twitter

Ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος άφησε αιχμές για την επίθεση που δέχτηκε από κυβερνητικά στελέχη μετά τις αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μεγάλη αγάπη στην κυβέρνηση. Ένα μεγάλο χειροκρότημα γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ξεμπερδεύεουν εεε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη και όλα τα παπαγαλάκια τους – η οποία δεν είναι κυβέρνηση είναι ένα τροπικό δάσος – έχουμε να πούμε «επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ καλά».

Φαίνεται πως τα σχόλια στο Twitter ήταν ποικίλα, άλλα υπέρ και άλλα κατά της εκπομπής. Δείτε παρακάτω ορισμένα tweets:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: