Τα «μαζεύει» ο Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες μετά τον σάλο: «Έκανα μαύρο χιούμορ»

January 8, 2022

Τα «μαζεύει» ο Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες μετά τον σάλο: «Έκανα μαύρο χιούμορ»


διαφ.
Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινό» για τις γυναικοκτονίες.Ο ηθοποιός, μετά τις αντι...
διαφ.
Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινό» για τις γυναικοκτονίες.Ο ηθοποιός, μετά τις αντι...Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινό» για τις γυναικοκτονίες.

Ο ηθοποιός, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απέδωσε σε black χιούμορ τη δήλωσή του για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, αναφέροντας: «Μαύρο χιούμορ. Έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν; Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…».

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως στον ραδιοφωνικό παραγωγό ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Κοζάνης, με εκείνον να απαντά: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Κωνσταντίνος Τζούμας: Η αντίδραση του «Εν Λευκώ» και τα σχόλια στο Twitter

Άμεση ήταν η αντίδραση του “Εν Λευκώ” στον οποίο εργάζεται εδώ και χρόνια ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με τον ραδιοφωνικό σταθμό να ζητά από τον παραγωγό του να ανακαλέσει. «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή ”Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σταθμός.

Προφανώς μετά την ακραία δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα στο «Πρωινό» ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις στο Twitter. Δείτε ορισμένα tweets:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: