Προκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

January 8, 2022

Προκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»


διαφ.
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.Ο ηθοποιός άφησε άφωνους τους παρ...

διαφ.
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.Ο ηθοποιός άφησε άφωνους τους παρ...Ο Κωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.

Ο ηθοποιός άφησε άφωνους τους παρουσιαστές, μετά την θέση που πήρε για τις δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Κοζάνης και απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα media.

Κωνσταντίνος Τζούμας: Πώς σχολίασε τη δήλωση του Μητροπολίτη Κοζάνης

Yπενθυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης ενοχλήθηκε από κάποιες γυναίκες που μιλούσαν μεταξύ τους. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» είπε χαρακτηριστικά. Η φράση του αυτή – όπως ήταν φυσικό- έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, πάντως, φαίνεται να τάσσεται υπέρ του Μητροπολίτη Κοζάνης μιας και δήλωσε, ερωτηθείς για το περιστατικό:

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: