Παύλος Πολάκης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Απέτυχες, φύγε»

January 5, 2022

Παύλος Πολάκης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Απέτυχες, φύγε»


διαφ.
Σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης, στο λογαριασμό του στο Facebook, με αφορμή τη δημοσίευση του πρωθυπουργού, Κυριά...

διαφ.
Σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης, στο λογαριασμό του στο Facebook, με αφορμή τη δημοσίευση του πρωθυπουργού, Κυριά...Σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης, στο λογαριασμό του στο Facebook, με αφορμή τη δημοσίευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για τα «καινούργια φάρμακα» κατά του κορωνοϊού στο Twitter.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κυριάκο Μητσοτάκη, μήπως μετά την ανακάλυψη των θεραπειών ξεκίνησες και το τσιγάρο;;;;…………………..όμως…………Όπως λέμε και στα Χανιά: «Ο ΥΣΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΟΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ»!!!ΑΠΕΤΥΧΕΣ, ΦΥΓΕ!

Το tweet του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας τα καινούργια φάρμακα για τον κορωνοϊό, τα οποία φαίνεται ότι είναι αποτελεσματικά και κατά της μετάλλαξης «Ο». Θα είμαστε από τις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που θα τα παραλάβει και με βάση τα πρωτόκολλα των ειδικών θα μπορούμε να τα χορηγήσουμε».

Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο Παύλος Πολάκης επέμενε με αναρτήσεις και δηλώσεις του ότι πέραν των εμβολιασμών η κυβέρνηση έπρεπε να στραφεί και να φέρει και τις θεραπείες, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: