Γιώργος Σατσίδης: Ο "κολλητός" των αστέρων του Χόλιγουντ, το σπίτι στην Αμερική και η εμφάνιση στο Bachelor

June 23, 2021

Γιώργος Σατσίδης: Ο "κολλητός" των αστέρων του Χόλιγουντ, το σπίτι στην Αμερική και η εμφάνιση στο Bachelor





Ο Γιώργος Σατσίδης είναι ο δημοσιογράφος των διασήμων, ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά όλα τα… “μυστικά” των σταρ του Hollywood! Έχει γεννηθεί στις 21 Νοεμβρίου και είναι σκορπιός.

Της: Έπη Τρίμη

Ο Γιώργος Σατσίδης ζει στο Λος Άντζελες και το όνομά του είναι πολύ γνωστό στην Αμερική ενώ τον έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές τα media. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή «Buzz» στην Cosmote TV.

Ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη “Μέκκα” του θεάματος, το Los Angeles ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από δεκάδες αστέρες του Hollywood.Μάλιστα, η  πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ήταν με το γνωστό super model Naomi Campbell. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: ” Μου  προκαλεί δέος να είμαι κοντά σε διασημότητες αλλά είναι κάτι που το ελέγχω «στον αέρα» και επίσης δεν έχω χρόνο να σκεφτώ αυτό που σκέφτεται ο τηλεθεατής αλλά την ερώτηση που κάνω και ύστερα την επόμενη ερώτηση. Οι προκλήσεις είναι πολλές και η αδρεναλίνη μου χτυπάει κόκκινο. Η πρόκληση είναι να κάνεις την διασημότητα να σταματήσει στο σημείο σου, έπειτα να κρατήσεις αυτή την προσωπικότητα στο Κόκκινο Χαλί όσο περισσότερη ώρα γίνεται on air και να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα αφήσει κάτι στους τηλεθεατές. Θέλω οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους να είναι και αστείες και ανάλαφρες. Και σοβαρές και μεστές.

Εδώ τα λάθη δεν συγχωρούνται και οι καριέρες σβήνονται σε μια μέρα εάν πεις κάτι που προσβάλει κάποιον στον αέρα ή δρας με απρέπεια προς συναδέλφους. Από την άλλη τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά, οι άνθρωποι στην βιομηχανία του θεάματος εργάζονται πολύ σκληρά και γίνονται άψογοι στο αντικείμενο τους. Γίνονται τέλειοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η αξία τους γρήγορα αλλά σίγουρα ο χώρος για μετριότητες δεν υπάρχει. “.

Ο Γιώργος Σατσίδης μιλάει 4 γλώσσες. Συγκεκριμένα Ελληνικά που είναι η μητρική του γλώσσα, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ που έχει πάρει συνέντευξη είναι η Μαντόνα, η Μπιγιονσέ, ο Μπρους Γουίλις, ο Τομ Κρουζ και ο Τζον Τραβόλτα.
Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, έχει μετανιώσει για μια ερώτηση που έκανε στο ξεκίνημά του στην Τζένιφερ Άνιστον. Την είχε ρωτήσει αν θέλει να κάνει οικογένεια ενώ εκείνη δεν είχε σύντροφο και ήταν μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.
Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στην εκπομπή “Όλα λάθος”, είχε δυσκολευτεί όταν έπαιρνε συνέντευξη από τον Anthony Hopkins γιατί του έλεγε συνέχεια ότι κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις.
Έχει δώσει συνέντευξη, στο «Angeleno Magazine», σε ένα αφιέρωμα που έκανε για τους «Modern Men of L.A.»

Το Bachelor και η νέα εκπομπή

Εκτός από την παρουσία του στο Κόκκινο χαλί, ο Γιώργος Σατσίδης έκανε την τηλεοπτική του εμφάνιση την προηγούμενη σεζόν στο διάσημο παιχνίδι Bachelor που προβλήθηκε από τον Alpha.Συγκεκριμένα, είχε τον ρόλο του “εξομολογητή” δηλαδή του ανθρώπου που έκανε τις συνεντεύξεις στις συμμετέχουσες και ποιος θα ήταν καλύτερος στο έργο αυτό από τον μετρ των συνεντεύξεων!

Μέχρι πρότινος μετέδιδε, επίσης, όλες τις εξελίξεις και τα νέα των διασήμων σε στήλη του στην εκπομπή “Happy Day”.
Από σήμερα, κάνει πρεμιέρα η δική του εκπομπή με τίτλο «Ιστορίες του Hollywood» στον Alpha! Η εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, θα περιέχει μεταξύ άλλων και αποκλειστικές συνεντεύξεις με πασίγνωστες προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, από την “Πόλη των Αγγέλων”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: