«Κανείς δε θα το πίστευε…»: Η κυνική παραδοχή του πιλότου για το «δεύτερο» έγκλημα στα Γλυκά Νερά

June 20, 2021

«Κανείς δε θα το πίστευε…»: Η κυνική παραδοχή του πιλότου για το «δεύτερο» έγκλημα στα Γλυκά Νερά





Είναι μία από εκείνες τις περιπτώσεις που το ίδιο το αποτρόπαιο έγκλημα «κραυγάζει» από μόνο του, που κάνει τους πάντες να σιωπούν, μια και δεν υπάρχουν λόγια (μα ούτε και διάθεση) για να συζητήσει κανείς εκτενώς το τι συνέβη.

Αναφερόμαστε φυσικά στη φρικιαστική δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του στον ίδιο χώρο που βρισκόταν και η μόλις 1 έτους κόρη τους Λυδία.

Ο 32χρονος πιλότος μετά από 8ωρη ανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. παραδέχτηκε εν τέλει το απόγευμα της Πέμπτης (17/6) πως δράστης ήταν ο ίδιος και δεν υπήρχε ούτε ληστεία ούτε 2 αλλοδαποί που είχαν ως στόχο τα χρήματα της οικογενείας ούτε τίποτα.


Στην προανάκρισή του, μάλιστα, τα όσα είπε οδήγησαν τους εμπειρογνώμονες πως έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο που τα χαρακτηριστικά του προσιδιάζουν σε serial killer και που έκανε τα πάντα με απόσκοσμη ηρεμία.

Ωστόσο, τα όσα είπε στην κατάθεσή του παγώνουν το αίμα. Κι αν για την άτυχη Καρολάιν τα πάντα έχουν αναλυθεί και διαβαστεί ξανά και ξανά, είναι μία ατάκα του που είπε σχετικά με το σκυλάκι της συζύγου του, το οποίο, όπως γνωρίζουμε ήδη, σκότωσε και πάλι με τα ίδια του τα χέρια.


«Για να φανεί αληθοφανές το όλο σκηνικό έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί», φέρεται να τόνισε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, οι οποίοι δυσκολεύονταν να πιστέψουν τα όσα αποτρόπαια άκουγαν τ’ αυτιά τους.

Πέραν της άτυχης Καρολάιν, λοιπόν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε και τον σκύλο της οικογένειας «για να φανεί αληθοφανές».

Αδιανόητο. Απλά αδιανόητο…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: