Δολοφονία Καρολάιν: H ανάρτηση του James Καφετζή και η αποθέωση από το Twitter

June 20, 2021

Δολοφονία Καρολάιν: H ανάρτηση του James Καφετζή και η αποθέωση από το Twitter





Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε ένα σημαντικό story.

Συγκλονισμένη και άκρως σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα, από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έπειτα από 7 ώρες ανάκρισης ομολόγησε εν τέλει πως αυτός σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς στις 11 Μαΐου 2021 στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Από τη στιγμή της ομολογίας κι έπειτα τα social media «έχουν πάρει φωτιά» με σχόλια για τον δολοφόνο της Καρολάιν και το τρόπο που διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα, με το hashtag που κυριαρχεί να είναι το #Justice_for_Caroline.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, James, και πλέον αγαπητός στον κόσμο έκανε ένα story σήμερα το πρωί (Σάββατο 19/6/21) στο Instagram account του, κίνηση που αποθεώθηκε από το Twitter.

Το ξέσπασμα των celebrities
Από την ώρα που είδε το φως της δημοσιότητας η ομολογία του 32χρονου πιλότου πλήθος celebrities έκαναν posts στα social media ξεσπώντας για τον τόσο άδικο χαμό της 20χρονης Καρολάιν. Μεταξύ άλλων περισσότερο έγινε εκείνο της Σίσσυς Χρηστίδου.

To story του James στο Instagram
O James Καφετζής από την άλλη δεν έγραψε κάποια σκέψη για το θέμα, ούτε αναλώθηκε σε κείμενα γνώμης και κατηγορίες προς τον 32χρονο δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.

Αρκέστηκε να κάνει ένα story μόνο, το οποίο έδειχνε μια πινακίδα σηκωμένη η οποία έγραφε: «Protect your daughter, Educate your son». Η εικόνα αυτή στην πραγματικότητα σου λέει πως δεν είναι η κόρη σου το άτομο που πρέπει να προστατέψεις, αλλά το να εκπαιδεύσεις σωστά τον γιο σου.


Το post αυτό πήραν λοιπόν οι Twitter fans, οι οποίοι αποθέωσαν τον James στο διαδίκτυο. Γιατί καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το post να γίνεται από έναν άντρα τη στιγμή που έχεις μάθει πως ένας άλλος άντρας σκότωσε τη γυναίκα του.

Δες στη gallery που ακολουθεί τα σχόλια στο Twitter.

Ιδού το post που έκανε στο Instagram του ο James λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Και ιδού πώς αντέδρασε το Twitter.


Πηγή : queen.gr

Διαβάστε επίσης: