Survivor trailer 19/05: «Ο Σάκης δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης» – Έξαλλοι μετά την απόφασή του στο συμβούλιο – Survivor

May 19, 2021

Χαμός επικρατεί στο Survivor, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες λίγο πριν από την αποχώρηση, αφού η επιλογή του Σάκη Κατσούλη να υποδείξει ως τελευταία υποψήφια την Νικολέτα Μαυρίδη φαίνεται πως έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.



Το trailer του σημερινού (19/5) επεισοδίου ξεκινά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τονίζει, ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να σώσει ο Σάκης τον εαυτό του, τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο. Αμέσως μετά, μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει, ότι ο Σάκης του είχε πει πως θα τον ψηφίσει, χωρίς όμως στο τέλος να το κάνει.

Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

«Ο Σάκης δεν είναι ένας άνθρωπος άξιος εμπιστοσύνης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Ηλίας, ρίχνοντας τους «κεραυνούς» του λίγο πριν οι δύο ομάδες περάσουν στο στίβο μάχης για το αγώνισμα επικοινωνίας.

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

Survivor trailer 19/05: Η συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, αναμένεται να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα, με άπαντες τους παίκτες να «ξεσπούν» σε λυγμούς στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Μια μεγάλη «μάχη» θα δοθεί σε ένα στίβο μάχης, που αυτή την φορά θα είναι ατομικός και το Athensmagazine.gr γνωρίζει ήδη το ποιος είναι ο νικητής.

Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor spoiler: Η κορυφαία στιγμή της εβδομάδας για το Survivor έφτασε και επίσημα. Το βράδυ της Τετάρτης (19/5) ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να ανακοινώσει το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, με κάθε βδομάδα πια, οδεύοντας στον τελικό, να είναι πιο «καυτή» από ποτέ.

Η αλήθεια είναι, ότι η κατάσταση δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο, που ο Ατζούν θα επιθυμούσε. Τη στιγμή, που περίμενε την προηγούμενη εβδομάδα μια πιο «ήπια» αποχώρηση, ξαφνικά ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης άλλαξαν πλήρως το σκηνικό, πρώτα με την οικειοθελή αποχώρηση του Ροδίτη και ύστερα με το τέλος του αγρότη λόγω και του τραυματισμού του.

Το αποτέλεσμα, επομένως, ήταν το ριάλιτι επιβίωσης να συνεχιστεί με εννέα παίκτες. Από αυτούς, τέσσερις βρέθηκαν στην κρίση του κοινού και πρόκειται για τους Σάκη Κατσούλη, Τριαντάφυλλο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη. Ένας εξ αυτών, λοιπόν, θα αποχωρήσει και θα γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα, έχοντας τις λιγότερες ψήφους.

Survivor spoiler 19/05: Ο παίκτης που φεύγει από Άγιο Δομίνικο

Ποιος, λοιπόν, θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τους παίκτες του Survivor; Πολλοί θεωρούν, ότι είναι μια κρίσιμη ώρα για το... ζευγάρι, αφού Σάκης και Μαριαλένα είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι μαζί και είναι απορίας άξιο το πώς θα ψηφίσει το κοινό.

Καθοριστικός παράγοντας είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, που επίσης έρχεται σε δύσκολη θέση. Μόνη σταθερά της διαδικασίας είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει «ξεπαστρέψει» τους πάντες μέχρι σήμερα.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Λίγο μετά το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα πει ποιος φεύγει από το Survivor. Και είναι οριστικό. Η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

Survivor Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: