Κλέλια Χαζτηιωάννου: Η «βασίλισσα των τάνκερ» που πληρώνει χιλιάδες ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού

May 18, 2021



Κλέλια Χατζηιωάννου η επιχειρηματίας που πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτή η γυναίκα ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδρύματος στον ΕΝΦΙΑ.

Ο Οργανισμός έχει κληθεί να καταβάλει υπέρογκα ποσά μέσα στα χρόνια κάποια από αυτά είναι των 57.000, των 75.000 ευρώ κ.α τα οποία πληρώνει τελικά η Κλέλια Χατζηιωάννου. Στην σελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία με την κ. Κλέλια Χατζηιωάννου να παραδίδει την επιταγή στον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και με το ακόλουθο σχόλιο: «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου. Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας. Και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της».

Ποια είναι η Κλέλια Χατζηιωάννου

Η Κλέλια Χατζηιωάννου απασχολεί πολύ συχνά τα Μ.Μ.Ε. Ποιος δεν γνωρίζει το αμφιλεγόμενο ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο;

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα δούμε πως όλα άρχισαν το 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, όπου η απλή γνωριμία τους μετατράπηκε σε μια δυνατή φιλία. Αλλά και σ’ ένα λαμπερό πάρτι στη θαλαμηγό «ΚΛΕΛΙΑ2», με εκλεκτούς καλεσμένους, μέλη της υψηλής κοινωνίας του Μονακό αλλά και τον πρωθυπουργό του Μονακό.

Σ’ εκείνο το πάρτι, το χορό ξεκίνησαν η Κλέλια και ο Αλβέρτο και ο ένας χορός έφερε τον άλλο.

Όσοι γνώρισαν το γιο της αείμνηστης Grace Kelly και αδελφό της Καρολίνας και Στεφανί μιλούν για έναν απλό και ήσυχο άνθρωπο.

Όλοι οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν με το τέλος του κάθε κομματιού! Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια για τη σχέση τους.

Ο γάμος με τον Γιάννη Φράγκο και το διαζύγιο

Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως τον Ιανουάριο του 1990 η Κλέλια αρραβωνιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών, τον εκλεκτό της καρδιάς της Ιωάννη Φράγκο, ο οποίος ήταν 27 ετών τότε, γόνος εξίσου γνωστής οικογένειας.

Ο γάμος έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1990, με όλους τους τύπους, μπλε Rolls Royce για τη νύφη και κουστωδία λευκών Rolls Royce για τη συνοδεία της, υψηλούς προσκεκλημένους. Και παραμυθένια δεξίωση στο ξενοδοχείο Intercontinental. Αμέσως μετά το γάμο, το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στο Παλαιό Ψυχικό σ’ ένα σπίτι ιδιοκτησίας Χατζηιωάννου, ενώ παράλληλα απέκτησαν διαμέρισμα στο Μονακό. Διαμέρισμα στο Λονδίνο, κτίριο γραφείων στον Πειραιά και όροφο γραφείων στο Παλαιό Ψυχικό.

Επίσης, απέκτησαν σπίτι στο Κεφαλάρι και εξοχικό στη Χίο. Στο ζευγάρι είχε εκχωρηθεί η θαλαμηγός Lady C (Μπαλιέτο 36 μέτρων), η οποία σήμερα ανήκει στον επιχειρηματία Γιώργο Αποστολόπουλο. Τον Ιανουάριο του 1993 χώρισαν.

Ο Ιωάννης αποχώρησε από το σπίτι τους. Μετά από τέσσερις μήνες ξεκίνησε η διαμάχη των δύο οικογενειών για τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις.

Με απόφαση του Εφετείου Πειραιά, ο Γιάννης Φράγκος καλείται να επιστρέψει περίπου 100 εκ. δολάρια στην οικογένεια Χατζηιωάννου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: