Γυναίκα πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο στη Λαμία

May 17, 2021

Γυναίκα πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο στη Λαμία





Γυναίκα πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο στην Κοινότητα Σταυρός στη Λαμία, το περασμένο Σάββατο, σοκάροντας τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρεται από το Lamiareport, όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του χωριού και ο γιος του πήγαν να ανάψουν το καντήλι συγγενικού τους προσώπου στο νεκροταφείο.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και το είπε στον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη μέσα στο ρέμα μία 84χρονη, μέσα στα αίματα.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την αστυνομία, γιατί η ηλικιωμένη ήταν αρκετά μακριά από το δρόμο πεσμένη στη ρεματιά και έπρεπε να στηθεί επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.

Στο σημείο μετέβησαν και αρκετοί συγχωριανοί που, μαζί με τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, συνέδραμαν στην επιχείρηση διάσωσης και κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη γιαγιά, η οποία είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα.

Την 84χρονη γυναίκα παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λαμία, όπου νοσηλεύεται.

Γυναίκα πέταξε γιαγιά σε ρέμα αφού τη χτύπησε πρώτα με μία πέτρα

Η ηλικιωμένη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μια συγχωριανή της, ηλικίας 63 ετών, την χτύπησε με μια πέτρα και στη συνέχεια με την μαγκούρα την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι δυο γυναίκες δεν είχαν διαφορές, όμως, η 63χρονη είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, με ιδιαίτερη συμπεριφορά, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Συγχωριανοί των δύο γυναικών υποστηρίζουν ότι η άτυχη 84χρονη βοηθούσε και πρόσεχε την 63χρονη, γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το συμβάν.

Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν την 63χρονη, η οποία κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Γυναίκα πέταξε γιαγιά σε ρέμα στη Λαμία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: