Survivor 4: Η γκάφα του Παπαδόπουλου – «Έδωσε» κανονικά Μαριαλένα – Σάκη – Survivor

May 17, 2021

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και προχώρησε σε αποκαλύψεις τόσο για το reality όσο και τους πρώην συμπαίκτες του.



Το μεσημέρι της Κυριακής (16/5) ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor spoiler 16/05, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 16/05, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

«Το έχω πει πως είναι αληθινό ζευγάρι. Την λατρεύω πάρα πολύ τη Μαριαλένα, πολύ καλό κορίτσι», είπε αρχικά και έφερε ως παράδειγμα τη Μαρία Αντωνά η οποία βρισκόταν δίπλα του...«Σκέψου κι εσύ αν ήσουν εκεί και να είχες δίπλα σου έναν κύριο ο οποίος θα σου προσέφερε τα πάντα, πώς θα αισθανόσουν; Η γυναίκα όπως και να είναι... συνηθίζει, κακά τα ψέματα, έτσι δεν είναι; Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της μέσα, έξω δεν θα κάνει τίποτα, αυτό είναι άποψή μου».

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

Στη συνέχεια ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε την αποκάλυψη για την οποία και δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε πως ο Σάκης απομακρύνεται με τη Μαριαλένα, λέγοντας στους συμπαίκτες τους πως τη συνοδεύει μέχρι την... τουαλέτα της...

«Την συνοδεύει να πάει στην τουαλέτα της και έρχεται μετά από είκοσι λεπτά, τι γίνεται εκεί δεν ξέρουμε. Εγώ αυτό είχα ακούσει. Αααα, αυτό δεν έχει παίξει έξω; Συγγνώμη!» είπε φανερά αμήχανος στον "αέρα" της εκπομπής.

Survivor 4: Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες του Παππά με την Alessia

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Παππά με την Alessia που τους δείχνουν να φιλιούνται έχουν διχάσει αρκετούς.

Είναι paparazzi ή οι δυο τους γνώριζαν την ύπαρξη φωτογράφου και πόζαραν ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά;

Το θέμα σχολίασαν σε βάθος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού να υποστηρίζει:

«Ξέρεις πότε σε φωτογραφίζουν και πότε όχι και στήνεσαι κατάλληλα» ενώ συνεργάτιδα της εκπομπής εξήγησε πως τους κάλεσε ο Χάρης Σιανίδης και έτσι τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες.

Ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor και μιλώντας για την Alessia είχε δηλώσει:

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο.

Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: