Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Θα συνεχίσουν μαζί στο Πρωινό και τη νέα σεζόν;

May 16, 2021

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Θα συνεχίσουν μαζί στο Πρωινό και τη νέα σεζόν;





Σιγά σιγά ολοκληρώνεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν και ποια θα ’’κοπούν’’ από το τηλεοπτικό πεδίο. Μάλιστα, όσον αφορά το δίδυμο Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life το πιο πιθανό είναι να μείνουν αμετακίνητοι στην πρωινή ζώνη και την προσεχή σεζόν.

Επομένως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στο «Πρωινό» από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές και refresh στο στήσιμο της εκπομπής.

Θα μείνει στο πλευρό της Φαίης ο Γιώργος Λιάγκας

Παρά τις δυσκολίες στα ποσοστά τηλεθέασης, που ειδικά στην πρωινή ζώνη έχουν κατακερματιστεί ανάμεσα σε πληθώρα εκπομπών, το «Πρωινό» διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού για την εν λόγω εκπομπή.

Το «πείραμα» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, θα έχει και συνέχεια καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα μείνει τηλεοπτικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: