Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη σύλληψη Γεωργιανού κακοποιού

May 16, 2021

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη σύλληψη Γεωργιανού κακοποιού





Μεγάλη αγωνία και ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες φέρνει στις αστυνομικές αρχές η σύλληψη ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Εβρο στην προσπάθεια φυγής του από την χώρα.

Σύμφωνα με «Το Βήμα», ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν, όπως δείχνει η ανάλυση του DNA, ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ έχουν εντοπίσει τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών –σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι- και εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στον λόγο που ο εν λόγω αλλοδαπός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από την χώρα.


Τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να πουν με σιγουριά αν ο Γεωργιανός κακοποιός έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Αν η εξέλιξη είναι θετική, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά στην αρχή του τέλους και η εξιχνίαση του φονικού θα είναι πλέον θέμα χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε μια υπόθεση που η εξιχνίασή της είναι για τις αρχές θέμα τιμής και αξιοπιστίας.

Πηγη instanews.gr

Διαβάστε επίσης: